Kick-off/Klubbfest

Lördagen den 19augusti gick jag upp klockan 06.00 (skulle gått upp klockan 06.30 men vaknade 05.30 och kunde typ inte somna om)... Varför skulle jag upp så tidigt en lördag? Jo, klockan 8 skulle jag träffa en simkompis vid Helenelund för att sen dra oss till lokalen där vi skulle ha Kick-off, tränar kick-off. Vi kom dit 45minuter för tidigt så vi satte oss utanför och väntade, pratade om gymnasiet, simning, och annat viktigt.. =P

Några minuter i nio kom en med nyckeln och vi fick gå in. Vi ställde i ordning borden och sen pratade simklubbens styrelse lite och sen pratade chefstränaren lite om scheman. Allt rann på bra, fika vid tio, lunch vid tolv, fika vid två och slut vid halv fem. Vi pratade om massa intressant. Bl.a. satte vi oss i två grupper, en med simborgartränare och en med medley tränare. Jag satt med medleytränarna, vi kom fram till hur vi skulle lägga upp träningen, det verkar bli jättebra, jag ser fram emot att börja bli tränare igen.
Men i alla fall, halv fem blev vi hämtade av min kompis mamma, vi åkte hem till min kompis då (jag skulle inte hinna åka hem och tillbaka för jag skulle bli tvungen att åka kommunalt..)

Hemma hos min kompis snackade vi lite, kollade lite på deras djur, satt lite vid datorn, sen så bytte vi om... Vid sju var vi tillbaka till lokalen, då var det middag och sen var det klubbfest.

Middagen var en buffémiddag, det var jättekul, det råkade bli så att vi satte oss "ungdomarna" på ena sidan bordet och de vuxna vid den andra sidan. Mellan huvudrätten och efterrätten delades två papperstallrikar, en plastpåse, två sockerbitar, två små plastglas ut till oss var. Efter det var utdelat skulle vi sjunga. Efter varje vers skulle vi sätta på oss något av de vi fick ut, först plastpåsen som mössa, sen papperstallrikarna som öron, sen sockerbitarna som tänder och sist glasen som glasögon. Vi såg inte kloka ut, jag kunde inte sjunga jag skrattade för mycket.

Festen var också bra, det var ett rockband där som spelade, alla dansade utom jag (jag vet jag är jättetråkig men det sitter en spärr någonstans...idiotiskt...). Bandet spelade lite rockabilly, lite Gyllenetider, AC/DC, Chuck Berry, "Hot stuff" (Donna Summer), så det var en ganska bred blandning... Det var jättebra, fast jag har hört bättre i sommar.. =P

Vid halv ett slutade bandet och spela, många hade gått hem tidigare, många gick hem då bandet slutade, jag stannade kvar lite med kompisen och hjälpte till att städa, efterstädningen var klockan halv två, då skjutsade min kompis mamma hem mig, eftersom mamma och pappa (och brorsan) inte var hemma den helgen så skjutsade hon mig så jag skulle slippa åka kommunalt.

När jag kom hem kollade jag till kaninen, så han mådde bra efter att ha fått frukost och kvällsmat på lördag morgonen. Sen åt jag lite och tittade lite på tv, sen var jag så trött så jag gick och la mig. Somnade på en gång. Vaknade gjorde jag nio (inte av mig själv, det skulle ha varit omöjligt). Jag gick då ut och gav kaninen mat, sen åt jag frukost, tittade lite på tv och sen sitter jag här vid datorn. Har städat lite i mitt rum innan det förståss, så lite mindre stökigt är det nu...

Jag skriver mer nån annan gång!
Kramar A

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp