En dag i juli

Hejsan, det var ett tag sedan... 10 dagar sedan närmare bestämt.
Vad har jag gjort under de här tio dagarna då? Nästan alla dagar har varit likadana, så det är svårt att skilja på dem, men jag gör ett försök.

Måndagen 3juli på eftermiddagen åkte jag ut till landet, pappa skjutsade mig till Vaxholm och därifrån tog jag båten ut till landet. Jag satt på båten i ca 2 timmar och när jag kom fram vid bryggan så hämtade mina två småkusiner (12 och 15år, jättesmå :P) och min farbror mig vid bryggan, när jag kommit fram helt och hållet till familjens hus satte jag på vattnet och sen byttes det om till bikini och kusinerna och jag badade.

På onsdagen var det sol och bad på dagen, pappa, brorsan, farmor och farfar kom ut då på eftermiddagen. På kvällen vid 17.30 skjutsade pappa mig och 15åriga kusinen till en grann-ö, där bor min faster och hon mötte oss där och skjutsade upp oss till dansbanan, fast först hälsade vi på hennes hundar. Min näst äldsta kusin var även där och han cyklade upp till dansbanan, han jobbar typ där. Vi träffade lite nya människor, men vi trodde det skulle bli mer, men det var första gången det var ett sånt här ungdomsdisco så det var på prov, det kommer bli fler gånger och förhoppningsvis bättre då... Men det var roligt. Jag tror man hade lite för höga förväntningar innan bara... Min 24åriga kusin sa till oss att vi skulle ringa när vi ville bli skjutsade ner till bryggan från dansbanan, jag fick hans nummer, han stack runt 21.00. Kusin 15år, Helena, och jag var kvar till 22 sen ringde jag kusin 24år som lovade att han skulle komma och hämta oss snart, och sen ringde jag pappa som skulle hämta oss vid bryggan lite senare. Komplicerat? Lite kanske... Vid bryggan fick vi stå och vänta på pappa en liten stund, då han vi träffa våran faster igen och ena vovven. Det var roligt.
Väl hemma igen så pratade vi lite och sen gick vi och la oss.

På torsdagen åkte jag, brorsan och "småkusinerna" och en kompis till yngsta kusin till en sandstrand på andra sidan ön. Det var en härlig dag och vi badade mycket, fast det blåste lite... Vi kom hem på eftermiddagen och då badade vi lite hemma också och sen följde jag med pappa för att hämta mamma...

På fredagen åkte min familj och jag till en ljup vik där vi badade från klipporna, 24grader var det i vattnet där, härligt, härligt. Jag och brorsan turades om att åka en uppblåsbar ring efter båten, det var roligt men lite läskigt.

Lördag var det marknad på grann-ön min faster bor på, det var stekhett så ingen av de vuxna (mina föräldrar, kusinernas föräldrar) ville åka dit, men "småkusinernas" pappa skjutsade över oss och vi träffade min faster och 24åriga kusinen. Vi köpte present till farmor och farfar, av ingen särskild anledning, sen så fick vi åka häst-och-vagn 1½tur, vi klev av efter en halv tur för att vi skulle få närmare att gå till bryggan där kusinernas pappa skulle hämta oss.
På kvällen åkte mamma, pappa och jag dit igen för att lyssna på ett band som skulle spela på dansbanan. När vi var på väg upp träffade vi min faster som var ute och rastade hundarna, vi stannade och pratade en stund, och sen fick jag syn på min snart21åriga kusins katt så den kelade jag med en stund också, hon är jättekelig. Väl uppe på dansbanan träffade jag min 24åriga kusin, bandet var jättebra och vi stannade till klockan var runt 01.00 (söndag då :P). Jätterolig dag!!

På söndagen bjöd vi fastern med flera på middag och fastern och min 21åriga kusin kom, det var roligt. Jag gillar verkligen min faster och alla mina kusiner!!

Sen var det dåligt väder nån dag, så jag, brorsan och "små kusinerna" ägnade oss åt inomhusaktiviteter. Vi filmade även lite på en film, en sommarrysare ska det bli, men det kanske bli mer av en sommarkomedi, inte vet jag hur det blir. Lite bad han vi också med...

Idag åkte jag och familjen hem från landet, det är skönt att vara hemma igen, men blir det varmt här inne i stan så kommer jag att längta ut, får se hur länge jag stannar här.. :P

Vi höres
Kramar
A

Från min gamla blogg | |
#1 - - FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo:

sovdags låter gött! inte sant ? :DHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp