Sista juni

I tisdags gjorde jag absolut ingenting, det var skönt men ändå inte, jag hatar att slösa bort livet på ingenting.

I onsdags däremot hände det lite mer... Då skjutsade pappa mig till Helena klockan åtta på morgonen (jag var typ halvsovande :P) Vi snackade och hade kul, sen så skulle jag sovit hos henne om jag hade fått det för hennes föräldrar, det var ju mitt i veckan och de skulle jobba nästa dag, men det fick jag inte så då sov hon hos mig.. Vi tittade på en film och sen pratade vi MYCKET!!
När vi vaknade på torsdagen åt vi frukost och sen gick vi till farmor och farfar och hälsade på, de blev jätteglada. De bjöd på isglass sen prinsesstårta sen isglass igen, men den glassen tackade vi nej till, så då fick vi godis. Sedan tog vi tåget till Helena, vi åt lite mackor och sen åkte vi och badade. På kvällen träffade vi Ia och umgicks med henne också. Värsta skojjsigt!

Igår kollade jag också vilka gymnasier jag kommit in på, kom in på allt utom Victor Rydberg (hur stavas det?) men jag vill INTE gå där, sökte för att se var jag låg i jämförelse. Snälla, det är 290poäng för att komma in på Sam-Sam på Rydberg. 205poäng på mitt första handsval (SOM JAG VILL VILL GÅ PÅ). 30poäng från Rydberg och 55poäng högre än intagningsgräns på MITT BLIVANDE gymnasium. Haha.

Idag vaknade jag jättesent, jag hatar det, sova bort halva dagen. Städade lite i huset, sen följde jag med pappa på snabbhandling. Nu ikväll har jag tittat på film (Rockstar, så bra!! Musiken är UNDERBAR!!), jag hade också ansiktsmask (HATAR FINNAR, men har lyckat nog inte många). Nu borde jag gå och lägga mig och få min skönhetssömn, om det nu behövs, troligtvis, eller vad vet jag.. :-P Jag ska iaf upp tidigt imorn och borde gå och lägga mig men jag är inte trött. Suck. I morgon ska jag sitta i en bil i två timmar, sen ska jag på bröllop, kul!! Shiit, måste packa också, måste gå...

Kramar

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp