Sista juni

I tisdags gjorde jag absolut ingenting, det var skönt men ändå inte, jag hatar att slösa bort livet på ingenting.

I onsdags däremot hände det lite mer... Då skjutsade pappa mig till Helena klockan åtta på morgonen (jag var typ halvsovande :P) Vi snackade och hade kul, sen så skulle jag sovit hos henne om jag hade fått det för hennes föräldrar, det var ju mitt i veckan och de skulle jobba nästa dag, men det fick jag inte så då sov hon hos mig.. Vi tittade på en film och sen pratade vi MYCKET!!
När vi vaknade på torsdagen åt vi frukost och sen gick vi till farmor och farfar och hälsade på, de blev jätteglada. De bjöd på isglass sen prinsesstårta sen isglass igen, men den glassen tackade vi nej till, så då fick vi godis. Sedan tog vi tåget till Helena, vi åt lite mackor och sen åkte vi och badade. På kvällen träffade vi Ia och umgicks med henne också. Värsta skojjsigt!

Igår kollade jag också vilka gymnasier jag kommit in på, kom in på allt utom Victor Rydberg (hur stavas det?) men jag vill INTE gå där, sökte för att se var jag låg i jämförelse. Snälla, det är 290poäng för att komma in på Sam-Sam på Rydberg. 205poäng på mitt första handsval (SOM JAG VILL VILL GÅ PÅ). 30poäng från Rydberg och 55poäng högre än intagningsgräns på MITT BLIVANDE gymnasium. Haha.

Idag vaknade jag jättesent, jag hatar det, sova bort halva dagen. Städade lite i huset, sen följde jag med pappa på snabbhandling. Nu ikväll har jag tittat på film (Rockstar, så bra!! Musiken är UNDERBAR!!), jag hade också ansiktsmask (HATAR FINNAR, men har lyckat nog inte många). Nu borde jag gå och lägga mig och få min skönhetssömn, om det nu behövs, troligtvis, eller vad vet jag.. :-P Jag ska iaf upp tidigt imorn och borde gå och lägga mig men jag är inte trött. Suck. I morgon ska jag sitta i en bil i två timmar, sen ska jag på bröllop, kul!! Shiit, måste packa också, måste gå...

Kramar

Från min gamla blogg | | Kommentera |

Sommarlov

Heejsan!

 

Nu är det sommarlov, det blev det onsdagen den 14juni. Mitt på dagen slutade jag i nian, senare på kvällen hade jag simavslutning. Kommer att sakna simningen och det kommer bli otroligt kul till hösten då man får börja igen!!

 


Snart kommer besked om gymnasieintagning, jag kommer med 99%säkerhet in på det jag vill, det känns bra.

 


Okej, ska jag skriva om hur sommarlovet varit hittills. Helena och jag shoppade lite fredagen efter avslutningen, sen på lördagen så gjorde vi pannkakor och plättar till lunch (några brända plättar :P)... Sen åkte vi iväg med plättar och pannkakor till en sjö och badade, det var ganska varmt i vattnet och vi hade kul. Bästaste kusinen ever!!

På söndagen den 18juni hade jag avslutning med min simgrupp, den jag är tränare för. Det var jättekul, trots att jag blev nerstänkt. =)

På måndagen åkte Marie och jag ut i skärgården själva, hon stannade i tre dagar, på tisdagen gick vi upp klockan 3 för att se soluppgången, efter det gick vi och la oss igen. Vi hade kul och vi åkte och handlade 3ggr, hennes fiolmrulle tog slut, mjölken och godiset också, hihi. Tur att jag kan köra lite båt iaf.. Vi badade två gånger, typ, KALLT men KUL! Men på onsdagen åkte hon hem, och då kom även brorsan och Helena ut. Vi studsade studsmatta och badade...

På torsdagen kom mamma och pappa ut, och på fredagen kom Helenas syrra och hennes mamma ut (hennes pappa var redan ute för dig som undrar)... Vi förberädde för lördagen då några släktingar till skulle komma på den årliga midsommardagsmiddagen.

OCH ÄNTLIGEN LÖRDAG och MIDSOMMARDAGEN!! Klockan halv fem åkte pappa och jag och hämtade min faster hennes vovvar och hennes ena son från en grannö. När vi hömtat dem så kollade pappa, brorsan och Helenas familj på fotboll medan vi andra satt och var mer sociala :P Vad tjänar det till att se en hel fotbollsmatch då man kan se målen på sportspegeln.. :P Efter matchen åt vi mat, middagen var lyckad och vi hade kul. Sen åkte jag med fastern tillbaka till hennes ö..

Igår åkte jag hem efter mycket tvekan, jag visste inte om jag ville stanna eller inte.. Ev. skulle Helena och jag stannat till tisdagen, jag ville det men hemlängtan var för stark. Det är ju ganska skönt att få komma hem till en skönare säng, och en riktig toalett =P, fast man saknar ju närheten till vattnet.... Men men... i helgen ska jag på bröllop och sen så på måndagen nästa vecka ska jag ut till landet igen, ska vara där med Helena, gå upp tidigt,m typ vid tre, igen.. Det är faktiskt skitroligt!! Sen på onsdagen ska vi på ett ungdomsdisco och träffa lite nytt folk mellan 14 och 17år ute i skärgården. Himla nice!!

Nu gör jag inte så mkt, skriver hära. Vädret är inte det bästa solvädret så någon stekning i solen blir det nog inte, fast det beror nog inte bara på vädret, skulle inte steka mig iaf, det är sååååå långtråkigt!! ;P

 

Men ska göra något annat, kan inte sitta här och skriva hela dagen, fast jag egentligen skulle ha tid.. Men jag borde nog städa akvariumet, men får se hur mkt det blir av...

 

Kramar

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp