Måndagen i skolan

När man klev av bussen vid skolan på måndagmorgonen så "anfölls" man av Teknik-treor och Natur-treor som delade ut tidningar. Humoristiska tidningar som driver med programen på skolan, teknik ser sig som det bästa programet och natur ser sig själv som bästa programmet, men det stämmer nog inte....

Väl inne i skolan satt det fullt med lappar i olika färger uppe på väggar, tak, skåp... Det var roligt att se och att läsa på lapparna. Det stod skämt om de olika programmen eller bara något onödigt som "den här lappen skrevs när vi fortfarande var nyktra" och sånt där.

Varför detta då? Jo, på fredag är det NT-show då man driver med alla programmen, det ska bli så roligt. Och alla förberedelser är roliga, starten var i söndags då massa treor var i skolan och satte upp lapparna.
Hela veckan känns som om man väntar på julafton eller något i den stilen... Men visst är det klart för det ska ju bli jätteroligt på fredag.För ett tag sedan stod det i lokaltidningen att skolan var tråkig och grå, men jag tycker inte att jag kan hålla med... Inte i vanliga fall och knappast nu.

En ovanligt rolig vecka.
Kramar A
Från min gamla blogg | | Kommentera |

Helgen

I helgen träffade jag Helena, Maria och Cili.
De skulle sova hos mig fredag till lördag, men det blev bara Helena och Cili som sov hos mig. Vi kollade på idol och på Jordan rättsläkaren. Sen gick vi och sooov, vi varotroligt trötta. På morgonen bestämde vi oss för att åka till Maria som inte fick sova över hos mig. Så vi åkte till henne. Hon mötte oss vid stationen när vi kom. Vi hade roligt, bakade våfflor, "tittade på film", pratade massor och hade kul. På kvällen åkte jag och Cili hem, Maria följde med oss till stationen, på vägen till stationen mötte hon upp sin kille. Han var trevlig :P
Cili och jag åkte hem..
Senare på kvällen kollade jag på lilla melodifestivalen (MGP), en kompis till familjen uppträdde, asbra :)
Vinnarna ägde.

På söndagen bakade jag pepparkakor (GOTT!!) Sen kom farmor och farfar för att fika hos oss och sen åkte jag till simhallen för att träna crawl, medley och träna själv :P

Tack för en underbar helg!
Kramar

Från min gamla blogg | | Kommentera |

En tisdag kväll (igen)

Det var ett tag sedan jag skrev nu, så jag börjar där jag slutade...
Onsdagen den 8 november:
Jag slutade med onsdagen så jag kan börja med slutet av onsdagen... På onsdagkvällen kom Therese hem till mig, vi skulle plugga till ett spanska prov men det gjorde vi inte. Vi pratade hela tiden istället och sen blev hon tvungen att åka hem. Sen tittade jag på halva Lost sen gick jag och la mig för jag var sååå trött. Helt otroligt att gå och lägga sig mitt i ett Lost-program, men jag var kanske helt lost i huvudet då...

Torsdagen den 9 november:
Idag hände inte så mycket. Jag var i skolan för första gången efter lovet, vi hade spanska prov, gick nog helt okej. Efter skolan åkte jag hem och sen tillbaka, till simhallen. Där tränade jag medley 2, jag tränade starter med dem. Efter det tränade jag själv, med C-gruppen, det var rätt kul. Som vanligt, inte så jättejobbigt, ganska slappt, men helt okej.

Fredagen den 10 november:
Hände nästan ingenting den dagen, var i skolan. På kvällen tittade jag på Legally Blonde 2, en rolig film men inte lika bra som 1:an :P

Lördagen den 11 november:
Oj, vilken dag.
På förmiddagen hände inte så mycket. På eftermiddagen åkte jag till en simtävling, i Eriksdalsbadet (hatar den simhallen, jag går vilse), Aquarapid. Det gick helt okej...
På 100m bröstsim fick jag pers med några hundradelar (alltid något).
På 100ryggsim simmade jag i första heatet, det skulle vara två andra i det heatet också men ingen av dem kom till start så jag simmade 100rygg själv, dessutom totalbommade jag en vändning, missade plattan, kom för långt ner, fick ingen mellantid och blev diskad, men var inte så fokuserad tror jag.
På 100m fjärilsim skulle jag också simma i första heatet, två andra och jag skulle simma i första heatet, bara en annan och jag kom till start. När startsignalen kom startade jag. När jag kom i mål såg jag på tavlan att jag var det enda namnet med tid efter, jag hade simmat själv igen. Men jag blev inte diskad den här gången, men pers blev det inte. Jag måste köra mer med benen, jag använder nästan bara armarna, jag blir så trött på mig själv.
På 100m fritt hade jag tappat motivationen, var trött, orkade inte simma för det var typ tråkigt, gillar INTE frisim, blää.. Men hamnade två sekunder från pers.
Komiskt. Nu gillar jag ryggsim ännu mindre.

Söndagen den 12 november:
På förmiddagen hände typ ingenting, inget var jag kommer ihåg. På eftermiddagen åkte jag till simhallen, var tränare för crawl 5 och medley 2. Fick vara ensam tränare för medley 2 den andra tränaren kom inte. Det var 6 simmare som kom till medley träningen, jag var trött hade inget pass förberett, de simmade bra första halvan av passet, sen skulle vi träna starter och köra lite spurter men de skvätte ner mig så mycket så jag hoppade i med kläderna på, lite spontant kanske. Sen när jag skulle träna själv i C-gruppen så hängde jag upp mina kläder på tork och mina badtofflor låg vi bassängkanten, och tror du inte att jag glömde dem, joo.. suck.. :P

Måndagen den 13 november:
Efter skolan så gick jag till simhallen, orkade inte åka hem mellan skolan och medley-träningen. Hittade mina kläder och badtofflor, gick och bytte om. Sen skrev jag passet till medley, tränade dem, åkte hem.

Tisdagen den 14 november:
Z-dag och nästan alla var lediga, förutom jag och några andra, jag hade kurs-prov i NkA. Skulle bli tvungen att skriva MVG om jag skulle få det i slutbetyg. Efter att ha suttit och skrivit prov i två timmar åkte jag hem. Tezzan skulle ringa mig och vi skulle träffas, men hörde inte ett ljud från henne. På kvällen åkte jag och tränade.

Onsdagen den 15 november:
Svenska-prov på antiken.
Efter skolan åkte jag och Therese buss hemåt, hon skulle gå av vid Sollentuna kyrka och hämta sin hund vid sin mammas jobb, jag sa att jag ville se hennes hund nån gång och så blev det så att jag följde med henne hem. Hunden var jäääättesöööt! Jag åt lunch där, stannade länge, vi pratade och var inne på datorn, åt middag där, stannade längre, sen åkte jag hem och såg HELA Lost :P

Torsdagen den 16 november:
Nytt schema var det idag. Period 2 hade börjat. Jag hade tre nya kurser som började, MatteA, Historia A och bild. Helt okej. Rätt slapp dag med tanke på att det var nya kurser som startade...
Efter skolan åkte jag hem och sen åkte jag till simhallen, tränade medley och tränade själv i C.

Fredagen den 17 november:
Som vanligt var det skönt med fredag, köpte två julklappar och hade nu bara en kvar.

Lördagen den 18 november:
Jag åkte in till Solna Centrum träffade kusinen och shoppade julklappar, nu har jag inga kvar. Sen åkte jag och Helena hem till henne, pratade med hennes syster, min näst yngsta kusin, och jag vittnade när deras tv pajjade. Och jag såg bilder från deras semester i Mexico. :)

Söndagen den 19 november:
Tureberg knatte Cup. Jag var ansvarig tränare med en annan. Det var många simmare att hålla reda på. Vi skrev ihop lag för lagkappen, vi skulle haft tre lag men vi fick bara ihop två. Det var lite rörigt ett tag men det löste sig bra. Förmiddagen var rolig. På lunchen hoppade jag i och simmade några längder. På eftermiddagen var det många simmare då med men inga lag att hålla reda på. Det gick bra på eftermiddagen också, det var en rolig dag. Och simmarna som simmade fick totalt 70 nya pers. GRATTIS!

Måndagen den 20 november:
Var i skolan. Gymmade på idrotten. Åkte hem, kom tillbaka till simhallen för att träna medley. Jag simmade med medley-gruppen det tyckte dem var kul tror jag och jag såg och kunde hjälpa dem från vattnet.

Tisdagen den 21 november (dagens datum):
Idag har jag varit i skolan. På idrotten så var vi i simhallen i två timmar. Simmade 200m bröstsim, 50m ryggsim (eller det gick inte att simma riktigt sim för att banorna var proppfulla), sen skulle vi dyka långt undervattnet under några bågar, sen skulle vi dyka från startpallarna, sen skulle vi med nån flytgrej runt midjan "gå omkring" i vattnet, på det djupa.
Efter idrotten hade vi spanska. Vi hade mittkurs-prov, hörövning, man hörde ingenting typ, för att det var jätte burkigt ljud, så man får se hur det går. Efter spanskan var det mentorstid, det hände inte mycket på den, precis innan mentorstiden hade vi gått och ätit på 15minuter, för att slippa matkön som skulle bli senare... Efter mentorstiden satt vi och spelade kort i en timme, vi hade kul. Sen hade jag bild, vi skulle rita av ett fotografi, med blyerts, blev inte klara, ska hålla på med det de två andra lektionerna vi har den här veckan. Efter bilden hade vi två timmars matte. Det gick bra, matten är otroligt lätt, jag ligger en vecka före planeringen, rätt skönt.
Efter skolan åkte jag hem. Orkade inte åke tillbaka till simhallen så jag struntade i simningen. Måste göra läxor, sova istället. Ska träna på torsdag istället.


Kram A

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp