Måndagen i skolan

När man klev av bussen vid skolan på måndagmorgonen så "anfölls" man av Teknik-treor och Natur-treor som delade ut tidningar. Humoristiska tidningar som driver med programen på skolan, teknik ser sig som det bästa programet och natur ser sig själv som bästa programmet, men det stämmer nog inte....

Väl inne i skolan satt det fullt med lappar i olika färger uppe på väggar, tak, skåp... Det var roligt att se och att läsa på lapparna. Det stod skämt om de olika programmen eller bara något onödigt som "den här lappen skrevs när vi fortfarande var nyktra" och sånt där.

Varför detta då? Jo, på fredag är det NT-show då man driver med alla programmen, det ska bli så roligt. Och alla förberedelser är roliga, starten var i söndags då massa treor var i skolan och satte upp lapparna.
Hela veckan känns som om man väntar på julafton eller något i den stilen... Men visst är det klart för det ska ju bli jätteroligt på fredag.För ett tag sedan stod det i lokaltidningen att skolan var tråkig och grå, men jag tycker inte att jag kan hålla med... Inte i vanliga fall och knappast nu.

En ovanligt rolig vecka.
Kramar A
Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp