Sista september

Det var ett tag sedan och det har hunnit bli sista september, Idol-finalerna har dragit igång, första personen åkte ut igår. Men nu backar vi lite tillbaka i tiden till måndagen efter det datumet jag sist skrev...

Den måndagen hade vi orientering i skolan, det var dimma på morgonen, jag var orolig att jag skulle gå vilse.. :P När jag kom till skogen träffade jag kompisarna. När vi skulle starta så fick jag eget startkort och egen karta, jag skulle springa själv. Två kompisar stod och väntade på mig och det blev att vi sprang tre stycken. Och vi klarade det, vi gick inte vilse. :)
Jag kom hem runt tolv-tiden, då slappade jag. På kvällen var det klubbtävling, jag passade mina simmare och sen simmade jag själv 100meter medley, tiden låg på 1.31.04. Mitt pers är 1.30.16 så det var nära, men inte bra. :P

På tisdagen skulle jag simma men jag gjorde det inte p.g.a. mycket läxor. På onsdagen hade vi ett litet prov på de tre stora ideologierna och på eftermiddagen då vi slutat och jag var hemma blev det en del plugg igen.

På torsdagen simmade jag fast jag hade engelska-inlämning på "reading journal" och ett NkA-prov på fredagen. Men jag hade allt under kontroll så jag åkte till simhallen och var tränare och sen tränade jag själv. Kom hem gjorde jag vid tio-tiden, gäsp.

Fredagen hade vi NkA-prov jag trodde det gick bra. På kvällen åkte vi kommunalt ut till landet, skulle ta hem båten... På landet var det mörkt.

På lördagen var vi på landet, tog upp två av våra båtar, spelade alfapet, tog det lugnt. Jag fotade svampar och trollsländor.. :P Det är så härligt att avra ute på en ö i skärgården. :P
Grattis till mormor som fyllde 69år den dagen! GRATTIS MORMOR!

Tidigt på söndagen åkte vi hem, packade båten med matsäck. Mysigt. Vi blev hämtade i Edsviken efter två timmars båtfärd, där drog vi upp båten och körde hem. På eftermiddagen åkte jag till simhallen, var tränare, var tränare och tränade själv.
Nu ska jag inte heller glömma att säga; Grattis till min kusin som fyllde 21 den här dagen. Gammalt va? ;) GRATTIS!

På måndagen slutade vi en timme tidigare, för vi hade ingen spanska den veckan. Jag åkte hem och senare tillbaka, då skulle jag till simhallen och vara tränare.

På tisdagen slutade vi ännu tidigare. Jag kan förklara.... En vanlig tisdag ser ut sådan att vi har två timmars levnads lära på morgonen, sen spanska en timme, sen en halvtimme mentorstid, en och en halvtimmes hål, sen NkA. Eftersom vi inte hade någon spanska den veckan så skulle det ha blivit Levnadslära - hål- mentorstid - hål - NkA. Vi frågade därför våran mentor om vi kunde skippa mentorstiden, hon sa ja för vi öndå inte skulle göra något viktigt. Därför skulle våran dag se ut följande; Levnadslära - hål i 4timmar - NkA, vi gick till naturkunskapen och frågade våran lärare om vi kunde ta ut lite kompensation för vi hade jobbat över lite, hon sa ja, så vi hade ingen NkA. Därför slutade vi efter första lektionen, Levnadslära (2timmar lång). Och det var inte jobbigt på levnadsläran, vi tittade på en film hela lektionen. Skön dag.
På kvällen åkte jag och simmade, det var inte jobbigt, vi simmade 400insim, sen 20x50m valfritt start 1.30s, sen 8x25m fjärilskick. Jag körde 100meter mer än de andra.... Skröt jag nu? :/

Onsdagen var det tränarmöte i simhallen, rätt kul.. Satt där i två och en halv timme, men tiden gick fort.

På torsdagen hade vi sovmorgon till 10.25 (p.g.a. ingen spanska). Vi började därför med Idrott på morgonen, och vi fick välja mellan att springa, spela fotboll eller att simma, självklart valde jag att simma. Det var inte så jobbigt men helt okej kul. Vi fick tillbaka våra NkA-prov och jag blev jätteglad, fick MVG-. :P Slutade 14.50, jag åkte hem, han vara hemma i kanske 1½ timme sen åkte jag till simhallen för att vara tränare och därefter träna själv. På träningen då jag tränade själv hade vi en ny tränare (eller jag vet inte om han var ny, jag har aldrig haft honom förut). Det var roligt på den träningen iallafall, vi simmade 200insim, 100m valfritt, 200m valfritt, 300m valfritt, 400m valfritt, 500m valfritt.
Jag simmade, 200insim(frisim och bröstsim blev det där), 100frisim, 500frisim, 400medley, 300bröstsim, 200medley. Ja, vi fick simma serien baklänges. Det var jättekul. Jag orkade simma 400medley, men det blev lite jobbigt.

På fredagen, igår alltså.... Vi började som vanligt 10.25 den dagen. Sista lektionen på engelskan så fick vi tillbaka våra prov som vi gjorde i måndags och i onsdags. Det gick bra, fick VG... När vi slutat så åkte jag och shoppade med kusinen Helena. Jag köpte ett par jeans, fast det tog lång tid att hitta dem, gick till 4 olika affärer om jag minns rätt. Jobbigt.... :P

Idag, har det inte hänt så mycket ännu.. Ska städa, några släktingar kommer hit på middag, farfar fylle 85år idag.
GRATTIS farfar 85år!!

Nu måste jag sluta och börja städa mitt rum, det är stökigt.... Hoppas det blir städat.. :P

Kramar A

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp