En tisdag

Senast jag skrev var det klockan åtta på en sovmorgon, nu blir det vid åtta på kvällen istället. Vad har hänt sen sist då? Ganska mycket roligt, lite tråkigt men inte mycket.

Tisdagen för en vecka sedan, var det meningen att jag skulle träna första gången i C-gruppen, givetvis gör jag och blir sjuk, förkyld. Var hemma från skolan två dagar, tisdagen och onsdagen. Jag läste, chattade, tittade på Lynley, tittade på andra filmer.

På torsdagen kom jag till skolan igen, hade inte missat så jättemycket. Efter skolan åkte jag hem, sen åkte jag tillbaka, men inte till skolan utan till simhallen, tränade medley 2, det gick jättebra, jag fick ta upp simmarna ur vattnet och ta upp anmälningar till en tävling. Det var roligt (lättroad, jag?). Efter medley träningen hälsade jag på C-gruppen, var fortfarande ganska förkyld så jag simmade inte.

På fredagen hade vi sovmorgon som vanligt (den här gången kom jag ihåg det) vi hade också engelska-glosor. Glosförhöret gick bra fast jag hade varit sjuk i onsdags då vi fick dem, jag fick dem på torsdagen istället.

På lördagen var det roligt. På förmiddagen vid elva åkte jag till kusinen, hon och hennes bästis Maria mötte mig i Sumpan. Vi pratade massor, vi gick hem till Maria och lämnade mina grejor, skulle sova över där (hon fyller ju 16 nästa helg). Efter att ha varit hos Maria en stund gick Helena och jag till henne för att äta. Sen åkte vi till Solna C för att köpa present till Maria. I solna träffade vi Sofie och Cili som var påväg till Maria, de skulle också sova hos henne. Vid fem-tiden kom vi hem till Maria igen. Vi bäddade, åt tacos, under middagen kom Amanda som också skulle sova hos Maria. Efter middagen tittade vi på film, åt godis och chips. Tre filmer, massa prat han vi med och klockan han bli runt tre då vi somnade. Undantag Amanda som somnade vid ett i soffan.

På söndagmorgonen vaknade vi olika tider, men vid elva kom vi på att vi ville ha glass, så vi gick till Coop i pyjamas, köpte glass, choklad, chokladsås, cola light och mackor (mackorna för att vi skulle få i oss lite riktg frukost). När vi kom hem dukade vi upp ett bord ute med all mat. Det var jättegott, och jätteonyttigt.Vid halv två var jag tvungen att åka hem, jag skulle till träningen och träna min crawl-grupp och min medley-grupp. Sen skulle jag försöka mig på att simma själv.

Crawl-träningen gick bra, direkt efter den gick medley-träningen bra, jag tog upp fler anmälningar. Det gick bra att simma själv, trots att det var en av C-gruppens simmare som skrev passet, tränaren kunde inte komma. :P Det var ett lugnt pass på 400m valfritt, 4x(100medley+25 fjärilsim/ryggsim/bröstsim/frisim), 4x100m ben varannan bröstsim varannan crawl och sen 100 avbad, jag simmade lite längre....

Efter en lyckad helg blev det måndag, tro det eller ej... :P

På måndagen var det skola som vanligt. Vi påbörjade en debatt på samhällskunskapen, fick respons på svenska novellerna. Det var helt ok dag. Det som var mindre bra var att vi skulle orientera efter skolan, mellan 16-18 skulle vi ut och orientera med idrotten, detta var för att vi inte kunde få ihop någon annan tid. Men ändå, vi får ledigt 2timmar nån annan idrottslektion p.g.a. orienteringen..
Efter orienteringen gick jag till simhallen för att hålla träningen för medley-gruppen. Det gick bra. Jag fick massa papper.

Mamma och pappa var på föräldramöte i skolan igår....

Idag har det inte hänt så jättemkt, jag har varit i skolan.. Haft håltimme, haft levnadslära (pratade om droger), vi har haft naturkunskap och då gick vi till Amerika-skogen för att leta efter podol-jord (den typ av jord som finns i barrskog).

När jag kommit hem från skolan har jag suttit och gjort läxor, svenska, engelska och sämhällskunskap (läst om miljöpartiet, blev miljöpartist i ett skolarbete, vi blev lottade..) Kunde inte simma idag för jag han inte, skulle ha varit i simhallen nu, mellan åtta och nio, men skolan går väl före...

Imorgon blir det föräldramöte i simklubben. Jag vet inte i vilken grupp jag ska vara i, är ju tränare för två grupper. Vi får se...

Kramar
A

Från min gamla blogg | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp