One day in September

Vi börjar där jag slutade...
Onsdagen efter tisdagen jag senast skrev var det debatt i skolan. Komunalpolitiker kom till våran skola och blev utfrågade av ShB elever. Det var väl sisådär, nästan alla gick efter en timme, fast man fick inte. Det avr obligatoriskt att gå på för ShA elever. Jag och en kompis satt kvar till slutet, men nästan alla andra i klassen gick hem då det gått en timme, 14.30.
På kvällen var det föräldramöte i simklubben. Det var få föräldrar som kom, vilket var lite tråkigt.

På torsdagen hände inte så mkt, gick i skolan och på kvällen var jag tränare för medley2 och tränade själv i C, det var skönt att träna själv. Skulle ha tränat i tisdags men då hade jag mycket i skolan så jag blev tvungen att vara hemma.

På fredagen var jag också i skolan, sista lektionen hade vi skolval och fick sluta tidigare. Jag såg en buss komma men orkade inte springa så jag missade den. Sen skulle jag gå till hållplatsen innan för att vänta på nästa buss (det är inte längt mellan de två hållplatserna), när jag var mellan båda hållplatserna såg jag bussen, orkade jag springa? nej. Jag gick istället till Häggvik station, tog väl en kvart, där tog jag bussen hem som jag väntade på i två minuter där. Hem kom jag vid fyra. På kvällen tittade jag på tv sen hände inte så mkt mer den dagen.

På lördagen, igår, klippte jag lite på filmen som jag, brorsan och kusinerna spelade in i somras, men han inte klart innan jag skulle till en kompis konfirmation. Var i kyrkan klockan två till tre.. Efter det åkte vi hem till min kompis och åt lite plockmat, det var gott. Sen stannade jag och brorsan där till klockan åtta, det var roligt, vi spelade tv-spel med min kompis brorsa och hennes kusiner... :P

Idag gick jag upp, åt frukost. Sedan började jag städa akvariumen.. Är nästan klar nu, ska vänta på att vattnet blir varmare så fiskarna vill i akvariumet igen, så de inte får en köldknäpp.
Sen ska jag till simhallen och träna, träna och träna.. Först crawl5 (tränare), sen medley2 (tränare), sen C (träna själv).
Idag är det valdag också, spännande och se vilka som vinner, synd att jag inte får rösta :P
Och sist men inte MINST!!

GRATTIS MARIA som fyller 16år idag!!

Kramar A

Från min gamla blogg | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp