Kollektivtrafik och släktmiddag

Igår efter skolan så slutade spanskan 14.50 som den ska göra. När jag reser mig ser jag bussen åka från hållplatsen, suck. Jag tar istället bussen till stationen för att ta tåget hem. Bussen kommer in vid stationen precis samtidigt som tåget går, suck igen. Nästa tåg är 10 minuter försenat, dubbelsuck. Jag springer till bussen som går hem från stationen. Är hemma en timme och femton minuter efter jag har slutat. Har halft som halft värmeslag.

17.15 kommer min näst äldsta kusin. Jag fixar mig i ordning det sista. 17.45 åker vi till resturangen och träffar farmor, farfar, min farbror, mina två yngre kusiner och deras mamma. Vi går in och beställer mat. Det var trevligt. Jag skrattade ganska mycket, som vanligt när jag är trött. Mellan huvudrätten och efterrätten går jag, brorsan och småkusinerna en promenad. Jag hade tagit med min "nya" kamera och fotar ganska mycket, kanske för mycket. Några fina och många fula bilder blev det ;)Jag vet inte när vi kom hem riktigt. Men jag somnade vid halv tolv.

08.00 idag gick jag upp, åt frukost. Skulle åka till simhallen med bussen som gick 09.10. Jag skulle dit för att specialträna en fjärdeklass, en mamma till en som går i den klassen som jag känner för att jag är tränare åt hennes dotter ( hon i fjärdeklassen ) hade frågat om jag ville göra det. Det är helt utanför klubben som jag är tränare då, men det är roligt.

12.30 kommer jag hem, äter lunch. Hjälper mamma att gräva ogräs. Sen åker vi till Maxi för att handla jord och lite annat. Väl hemma ser vi på film, "Den bästa sommaren", typ en av de bästa filmer jag har sett! Underbar!

Åt middag sent, missade "Cold Case", men tittade på "Brottskod försvunnen" istället. Nu gör jag inte så mycket, ska sova, kan sova länge imorn, ska inte iväg förrän 16.00. För jag orkar inte åka till Väsby imorn och titta på Sarah Dawn Finer m.fl.

Kram A

 

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp