Kollektivtrafik och släktmiddag

Igår efter skolan så slutade spanskan 14.50 som den ska göra. När jag reser mig ser jag bussen åka från hållplatsen, suck. Jag tar istället bussen till stationen för att ta tåget hem. Bussen kommer in vid stationen precis samtidigt som tåget går, suck igen. Nästa tåg är 10 minuter försenat, dubbelsuck. Jag springer till bussen som går hem från stationen. Är hemma en timme och femton minuter efter jag har slutat. Har halft som halft värmeslag.

17.15 kommer min näst äldsta kusin. Jag fixar mig i ordning det sista. 17.45 åker vi till resturangen och träffar farmor, farfar, min farbror, mina två yngre kusiner och deras mamma. Vi går in och beställer mat. Det var trevligt. Jag skrattade ganska mycket, som vanligt när jag är trött. Mellan huvudrätten och efterrätten går jag, brorsan och småkusinerna en promenad. Jag hade tagit med min "nya" kamera och fotar ganska mycket, kanske för mycket. Några fina och många fula bilder blev det ;)Jag vet inte när vi kom hem riktigt. Men jag somnade vid halv tolv.

08.00 idag gick jag upp, åt frukost. Skulle åka till simhallen med bussen som gick 09.10. Jag skulle dit för att specialträna en fjärdeklass, en mamma till en som går i den klassen som jag känner för att jag är tränare åt hennes dotter ( hon i fjärdeklassen ) hade frågat om jag ville göra det. Det är helt utanför klubben som jag är tränare då, men det är roligt.

12.30 kommer jag hem, äter lunch. Hjälper mamma att gräva ogräs. Sen åker vi till Maxi för att handla jord och lite annat. Väl hemma ser vi på film, "Den bästa sommaren", typ en av de bästa filmer jag har sett! Underbar!

Åt middag sent, missade "Cold Case", men tittade på "Brottskod försvunnen" istället. Nu gör jag inte så mycket, ska sova, kan sova länge imorn, ska inte iväg förrän 16.00. För jag orkar inte åka till Väsby imorn och titta på Sarah Dawn Finer m.fl.

Kram A

 

Från min gamla blogg | | Kommentera |

Skansen

Idag var jag först på Odenplan. Sen åkte vi till Hötorget. På plattan träffade jag Maria och hennes kille, lite förvånad men det var roligt. Sen åkte jag och Tezz till skansen. Vi såg lemurbebisar, killingar, babianbebisar, "Timon"-bebisar, vildsvinsbebisar, stora björnbebisar. Vi såg järven, lodjuret, varg, utter, säl och älg. Alla är så söta :) Utom de där äckliga nakenråttorna som verkar helt korkade. 


Fotograferat med FujiFinePix 205s

Från min gamla blogg | | Kommentera |

För trött, kanske

Nu är jag trött. Ska sova.
Skrev svensk-uppsatsen, det gick väl okej. Men blir som vanligt inte nöjd med vad jag gör, eller jag brukar bli nöjd i slutet, men en uppsats man skriver på ett prov med vanlig penna på vanligt papper går ju inte att bearbeta. Dessutom så skulle jag kunna skriva bättre än vad jag gjorde, men jag får se när jag får tillbaka uppsatsen. Hoppas jag blir gladare då...

Pluggat lite spanska, men ska plugga mer. Sen borde jag läsa historia-läxan som är till på fredag.
Hur kan man ge en läxa att läsa 37 sidor + fördjupa sig i en del av kapitlet för att redovisa för hel klass. Från en tisdag till en fredag? Och vi fick bara två entimmars lektioner på oss. Jag blir trött på historian bara jag tänker på det. Det var nästan roligt med historia förut. 

Det är bara att kämpa på, det blir förmodligen lite lugnare...

Lämnade in preliminär anmälan om att få åka till Baskien nästa år med spanskan. Hoppas jag kommer med, vore kul.

Kram A

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp