På golvet

Nu ligger jag på golvet i mitt nu jättestökiga rum. Skrivbordet är bortmonterat och sängen är nästan helt nermonterad. Skönt. Ikväll kommer några och ska köpa den. Sen någongång i framtiden ska vi åka till IKEA och köpa ny säng och skrivbord till mig. Lääängtar... :P

Idag fick jag paketet från mormor och morfar, det kom med posten. Fick en CD, en DVD och 200kr. Jag ska köpa en till DVD och en till CD för dem pengarna. Haha.

Nu väntar jag på att pappa ska komma och hjälpa mig att montera ner resten av sängen. Han ligger i soffan och tittar på tv, han vilar sitt knä... Vi har varit i centrum för att flytta pengar från mitt konto till hans, nu är jag skuldfri. Kameran är betald av mig och nu helt min. Sen åkte vi till OBS och köpte lite matgrejor och sen åt vi på Donken.

Ikväll ska jag vara tränare igen... Det ska bli kul, igen. Det gick bra att träna båda grupperna igår. Men att träna själv gick mindre bra, vi simmade lite ben och sen satt vi på plattorna och pratade. Jag och två andra tjejor.

Kram A

Från min gamla blogg | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp