Midsommar

Åkte ut till landet förra fredagen. Pappa skjutsade mig och lillebror till Vaxholm och därifrån tog vi båt ut till 'våran' ö. Den lördagen åkte min farbror, ingifta faster och min näst yngsta kusin Carina ut. De fick hjälp av min faster och min 21 åriga kusin och hans tjej med att frakta ut sin kyl och frys. Brorsan fick hjälpa till att bära kylen upp till deras hus. Den helgen umgicks jag, carina och lillebror. Men hon och hennes familj åkte hem på söndagen och då blev jag och lillebror ensamma igen. Vi badade, spelade spel, tittade på tv, tog det lugnt... Mitt i veckan någon gång, kanske tisdagen (jag kommer inte riktigt ihåg, haha) så kom min äldsta kusin ut. Han hade med sig några som ska hyra hans stuga. De var trevliga. Jag och lillebror åkte även till grannön för att handla lite, men motorn på båten hade pappa ställt i fel läge så vi kunde inte gå upp i planing. Så det var seegt.

På torsdagen kom mamma och pappa ut med farmor och farfar. Och senare på kvällen kom även Helena, Carina och min farbror ut. Vädret var inte det bästa så vi spelade mycket spel under helgen, vi började även spela in den här sommarens film, helt knasigt, Carina och jag skulle spela bimbos, vi sminkade oss ganska mkt....

På midsommar-dagen åt vi vår traditionella midsommar-middag. Men det blev bara farmor och farfar, min familj och Helena och Carinas familj, det var lite synd. Kvällen på midsommar-dagen, vid 22-tiden testade vi Helenas födelsedagspresent, en studsmatta man kan hoppa på i vattnet. Det var vingligt, men jag ramlade inte i, som mina yngre kusiner gjorde. Det var ju 14 grader, då kan man inte bada. Tidigare i veckan var det 16 och då kunde jag bada, lite...

Kram från mig!

Från min gamla blogg | | Kommentera |

Helgen

Nu ska jag väl ta mig lite tid till att skriva lite om helgen...

Fredag; Jag och min bror gick hemifrån 15.45 för att hinna med tåget och sen tunnelbanan och sen bussen till bryggan där pappa skulle hämta oss. 18.00 var bussen framme. Mamma och pappa satt på bryggan och väntade på oss. Vi hoppade i båten och sen åkte vi en pyttebit och köpte glass och sen åkte vi till våran ö.
Väl framme, så badade jag och lillebror. Det var 18 gradet i vattnet. Och det är innan midsommar, härligt, hoppas det håller i sig...
Vi åt middag och sen tittade vi på Astrid Lindgrens barnbygala.

Lördag; Vi fixade lite med båten innan lunch, torkade av den med någon klibbduk. Sen badade vi. Jag hade inte med någon handduk ner så jag fick soltorka. Jag torkade lagom till lunchen och efter lunchen gick vi ner för att tejpa och måla båten. Jag blev svart och röd. haha. Sen på eftermiddagen badade vi lite mera och mamma och jag satt på stranden och spelade alfapet. Till middag blev det sen lammkotlett, jag älskar lamm, både när dem lever och när dem är mat.
Mamma och pappa rodde ut och pilkade medans brorsan diskade och jag tittade på TV, sen gick jag och brorsan ut på uddarna för att jag ville fota lite, han hängde med. Sen tittade vi vidare på någon film.

Söndag; Då gick jag och pappa upp ganska tidigt, vid 8-9 tiden. För att måla båten. Jag skulle hinna måla innan jag skulle åka hem. Det han jag också. 10.45 skjutsade pappa mig till bussen. Jag kom hem vid två, hade då två timmar på mig att baka och sen åka till träningen. Min crawl-grupp hade avslutning. En lyckad avslutning blev det. Men det kom inte så många dit.
Efter det hade medley-gruppen träning, de leker typ hela söndagsträningarna....
Sen hade min C-grupp avslutning vi lekte också, men det var för att det var avslutning. Sen fick vi glass som vår tränare hade tagit med sig, men den var lite smält.
    När jag kom hem igen vid 21.45 (mamma, pappa och brorsan hämtade upp mig när de var på väg hem från landet 21.30) beställde jag några filmer från CDON, och sen beställde vi fler linser till mig, så nu kommer jag klara mig i ett halvår till.

Idag så gör jag inte så mycket, tar det lugnt. Ska iväg till min medley-grupps avslutning sen vid fyra. Men det är ett tag tills dess.

Kramar

Från min gamla blogg | | Kommentera |

Skolavsutning - Sommarlov

Idag var det dags för skolavslutning. Helt otroligt. Sista timmarna i ettan. Första året på gymnasiet har sprungit iväg, med mycket nytt och roligt.
Efter fika i klassrummet och en show i aulan åkte Therese och jag hem till henne. Bytte kläder, sen gick vi och hämtade hennes hund och lämnade hunden hemma hos Therese och sen gick vi till torparängen. Där solade och badade vi. Härligt i solen.

Vid två började vi gå hemåt och jag kom hem tio över två till mig. Nu ska jag packa ihop simgrejorna för att lite senare dra iväg till simhallen. Nu är det inte mycket kvar på simsäsongen heller.

Ha en fortsatt bra dag.
Kram A

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp