Sjunga

Jag kan sjunga igen. Jag vet inte om det låter så vackert men jag kan sjunga igen... Har sjungit karaoke i kanske en halvtimme, nu har jag blivit hesare igen men det gör inget. Jag är glad, det är vår och jag kan sjunga. :P

Ska till bussen om en halvtimme, har inte gjort annat än att åka buss idag ;)
Den här gången ska jag till simhallen, ska träna C-gruppen, ska inte simma själv nu, vågar inte träna ifall jag blir värre.

Fick tillbaka matteproven idag, hade två fel. VG, jag är nöjd. Kunde inte få MVG på provet :P

Nu har det förmodligen löst sig med alla singlar som inte blev signerade på Stinsen, jag har varit på autografjakt ;) Eller nja, mailat lite mail.. :)

Kram på er alla i detta vårväder!
A

Från min gamla blogg | | Kommentera |

Hemma - håltimme

Nu har jag håltimme. Efter mindre än en timmes idrott så åkte jag hem med bussen på håltimmen. Börjar igen klockan ett så jag ska åka hemifrån klockan tolv.

På idrotten hade vi livräddning. Killarna hade först 8.20-9.10 då fick tjejerna ligga hemma och sova. Sen 9.10 kom jag till simhallen. Det gick väl bra med livräddningen, men jag dök inte ner till botten, 3m, och räddade dockan för jag var förkyld. Men jag gjorde livräddningen på 1.10, det är ganska bra ändå. Bättre än vad jag hade på tränarkursen förra året, men då dök jag också ner till botten. haha.

Nu ska jag få i mig någonting att äta. Sen ska jag göra lite skolarbete tror jag, om jag hinner. Annars får jag göra det ikväll, eftermiddag.

Kram A

Från min gamla blogg | | Kommentera |

Just another manic Monday?

Så var det måndag. Spanska i morse gick ganska fort, det var väl skönt det. Samhällskunskap efter det, lite segt, kommer ha prov onsdagen efter lovet, om massmedia. Hoppas det går bra. 
På svenskan, fördjupningsuppgiften så skriver jag om samma sak som jag höll tal om, betygssystemet. Det kommer nog bli bra. Lite segt nu i början bara.
Och till sist på idrotten körde vi flaggfotboll, jag var med halva lektionen men blev trött och dessutom så var det tråkigt. Det var inbjudna spelare som skulle visa hur man gjorde osv, dem var inge bra. Helt ostrukturerat.

Imorgon ska jag försöka vara med på livtäddningen med klassen, men kommer nog inte dyka ner till botten. Fick reda på var jag ligger i idrotten, eller låg före sportlovet. Haha. Helt okej, bättre än grundskolan iaf. Vilket ifs inte säger mycket, men där hade jag lågt G.

Om en halvtimme ska jag dra iväg till simhallen. Min tränarkollega som brukar ha medley-gruppen med mig på måndagar ville göra annat så jag tar gruppen själv idag och dessutom så ska jag lämna ett pass till hans grupp, han skulle ta en träningsfri vecka då han simmade SM i helgen. Men mig gör det inget. Simmarna får simma hårt idag, haha.

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett, ta det lite lugnt och sen dra mig ner i det soliga vädret till bussen.
Kram A

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp