Medley-läger

Nu är jag hemma från medley-lägret i Uppsala (åkte dit som tränare). Det var roligt. Vi sov i stugor på en camping i Uppsala, det var helt okej stugor. Utan toa och lite ostädade... Men bortsett från det så var allt bra, det tog fem minuter till simhallen. När vi kom till lägret fick vi nycklar till stugorna och berättade rumsfördelningen. Efter det så åkte jag och Anders för att köpa frukt. Vi köpte sjukt mycket frukt. Runt 30 bananer, 30 äpplen och 20 päron. Nästan allt gick åt.

Direkt efter 'shoppingen' var det dags för landträning. Vi körde landträningen ute i solen, på gräsmattan utanför simhallen. Efteråt kliade det jättemycket på mångas ben, även på mina, det måste ha varit något i gräset. Vi simmade (eller simmarna simmade) i en och en halv timme, sen badade vi lite i äventyrsbadet.

Middagen var god, men vi fick lite lite mat, men vi hade ju en del frukt..... :P
Lite lekar och sånt på kvällen. Det var kul. Den var det läggdags för alla. Sen gick vi och tittade på lite filmer vi hade filmat under dagen (jag och två av de tre andra tränarna). Mitt i allt kom den sista tränaren in i stugan och sa att ingen var i sin stuga. Så det var bara ut och leta. Men det tog inte så lång tid innan vi hittade dem.

Efter ytterligare ett tag gick jag och 'den sista' tränaren och knackade dörr för att säga godnatt.
I stuga nr. 1 så fanns det tre av fyra barn...
I stuga nr. 2 fanns det två av fyra barn
I stuga nr. 3 fanns det 6 av fyra barn (vi skickade över de två som egentligen skulle vara i stuga 2)
I stuga nr. 4 fanns det 4 av 4, duktiga killar :P
I stuga nr. 5 fanns det 5 av 4 (och vi skickade den som skulle till stuga 1 till stuga 1)

Sen gick vi in till oss igen och jag började bädda. Då kom en av simmarna och inte kunde sova, så då bytte jag stuga med henne så hon fick sova med tränarna. Och jag fick sova hos mina simmare. Simmaren som inte kunde sova ville sova hos någon tränare, och eftersom jag var tränare åt dem andra i hennes ursprungsstuga så fick jag gå dit och sova. Men det gick bra.

På morgonen gick vi upp klockan 7, plockade ihop grejor, städade lite, sen gick vi till simhallen och åt frukost och sen simmade vi i en och en halv timme. sen istället för landträning så fick de bada i äverntyrsbadet en stund.

Tillbaka till stugorna, fixade det sista. Till simhallen med all packning 12.00 och åt lunch, sen åkte vi hem. Jag kom till våran hem-simhall 13.30, ringde mamma och hon kom 13.50. En av mina tränarkollegor (även min f.d. tränare) fick skjuts hem av oss, för hon bor i närheten. Sen kom jag hem vid kvart över två. Trött. 

Ska iväg nu om en timme, till simhallen för att träna min crawl-grupp. Och nästa helg ska jag iväg med dem till läger. Men det var två från den gruppen som ska iväg, sen är det några simmare från andra grupper. 

8 skoldagar kvar, superskönt. Dessutom en av dem dagarna har jag bara en lektion. Och en av dem dagarna är avslutningsdagen. Det är inte långt till sommarlov :)

Kramar

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp