Underbara helg

Nu var det söndag och slut på denna hektiska men underbara helg. Jag kan börja från början.
Men först måste jag skriva ett stort GRATTIS till min kusin som fyllde 25 i onsdags. Vad du är söt (eller var kanske man ska säga)! ;)Torsdag; Då gick vi upp vid åtta-tiden för att fixa det sista innan vi åkte till landet. 9.30 kom våran föredetta granne och hjälpte oss med trailern och åkte till Edsviken för att sjösätta båten. Det gick bra och vi var iväg. Det var helt okej väder. Vi satt i båten i ungefär två timmar. I Sollenkroka hämtade vi upp mamma som hade tagit bilen ut.
Vi åt lunch, träffade och var med småkusinerna (som inte är så små längre, haha, 16 och snart 14). På eftermiddagen slipade brorsan och jag båten, tråkjobb, men det gick rätt fort. Sen studsade vi mer studsmatta. På kvällen gick vi ut på uddarna och satt och pratade. Det var fint då. Sen vid halv elva bytte vi om till badkläder. Planen var att vi skulle bada... Jag badade bara tårna, jag ville inte mer när jag tappat känseln i tårna, typ på en gång. Brorsan simmade några simtag (galning) och kusinerna sprang i och doppade sig. De skrek ganska mycket, hela viken vaknade nog. Haha. Sen gick vi till oss och satt och spelade kort.

 


Fredag; På förmiddagen målade jag båten, första lagret svart, brorsan skulle måla andra lagret sen själv. Sen pratade jag lite med Helena (kusin 16år). Vi skulle åka med bussen som gick 13.17 från Sollenkroka. Vi åkte från ön 12.50 och kom i tid till bussen. I Sollenkroka såg vi fasters båt men ingen faster. Vi kom hem till mig ca 15.30 efter bussen, tunnelbana, tåg och promenad. En kvart senare gick vi till tåget igen, jag skulle bara hämta lite saker för att jag skulle sova hos Helena. 17.00 var vi hemma hos henne. Då åt vi middag och kollade när bussen ut till landet på lördagen skulle gå. Klockan 18 kom Erica och vi gick till tunnelbanan och åkte till Kungsan. Halv sju var vi där och då var det folktränsel som vi trängde oss in i. Vi fick ganska bra platser och såg hela tiden scenen. RixFM festival. Det var superbra... Inte förvånande men Martin Stenmarck var nog bäst. Haha. Men Måns, Melanie C, Markolio var också bra. Eller alla var bra utom Magnus Carlsson och Bosson. 22.30 var det slut och vi gick till ett café och fikade lite godis. haha. Helena fick tag på Niccie och dem var tydligen på Burger King vid plattan. Erica sa att plattan var det farligaste stället i stan. Helena sa då "Burger King vid plattan? Varför just Burger King?". Det var otroligt smart och roligt sagt. Haha. Jag gillar dig också Helena, men ibland märks det inte att vi är släkt, eller? :P 
23.00 blev vi hämtade av Helenas mamma. Vi lämnade av Erica och sen kom vi till Helena och somnade efter några kvällsmackor. Lördag; Upp vid nio. Vi fick skjuts till tunnelbanan klockan 10 och självklart så hade vi otur och fick vänta på tunnelbanan i 8 minuter (vilket minne jag har, haha).  Vi han med bussen i alla fall som gick 10.48. Vi blev hämtade i Sollenkroka av pappa Helena och syster Helena vid 12. Äta lunch och sen vid 14.30 åkte vi till 25-åringen. Min näst äldsta kusin. Vi pratade och hade trevligt. Mer och mer folk kom. Vi satte igång en film han hade fått av min familj, en film på honom från ett års ålder till fem års ålder. Mitt i allt kom det fler gäster. Helenas pappa åkte hem tidigare så hon och hennes syster Carina skulle åka hem med oss sen. Det blev mysigt gitarrspel och sång. Och jag följde med min kära gamla faster ut på promenad med hunden. Det var så roligt alltihopa. Vid elva åkte vi hem igen. Kom i säng och somnade kanske vid ett.

Söndag; Upp vid halv nio. Åkte tillbaka till min faster till 10.30. Väntade i en halvtimme på min 21-åriga kusins tjej skulle vakna. För hon, jag och faster skulle åka upp till ett fårhus och titta på 115 lamm. Små och söta var dem, eller inte jättesmå men söta.
Mitt i allt skulle några får flyttas men det gick inte så bra. Några smet in i en annan hage och det blev lite strul. Vid 12 var vi tillbaka, åt lunch med min faster. Min 25-åriga kusin kallade mig för "pappskalle", haha. Det var för att jag inte gillar vanlig svamp utan bara burksvamp, men jag 'råkade' äta svamp (som inte var burksvamp) i en pasta sallad som låg i en burk och då blev det burksvamp. Typ. men vadå, vi är ju släkt, klart att jag också måste vara pappskalle då ;)
Klockan 13 väntade jag på båten med faster. Jag trodde jag skulle komma sent till träningen på eftermiddagen. 14.15 gick bussen från Sollenkroka, tog tunnelbana och missade såklart tåget sen med 5 minuter. Men väntade i tio minuter och tog nästa tåg. När jag väntade på tåget kom jag på att träningen inte började 16 utan 17 så jag skulle inte komma försent. Tur. Gick från perongen till simhallen. Min tränarkollega blev förvånad när jag satt i simhallen när han kom för jag hade smsat och skrivit att jag skulle komma sent. Jag blev ännu tröttare och segare i simhallen, det är ju tropiskt varmt där.
Nu sitter jag vid datorn en stund, ska snart sova.. Har precis gjort klart spanskan, ska nog läsa lite matte sen också, har 3-timmars prov på tisdag.

 


Kram A

Från min gamla blogg | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp