Ingenting och sovmornar

Söndag:
Ingenting hände. Fixade över foton från dator till cd. Blev klar. Slappade hela dagen. Tittade på film, "Ghost" som var tråkig.

Måndag:
Sovmorgon för det var fritt arbete på NkB:n. Skönt. Träffade Cassandra på bussen. Sen hade man svenska, en halv lektion för sen var det skolfoto för min del. Historia, tittade på film, "tretton dagar". Åkte hem över lunchen, tågen var försenade, suck. Sen åkte man tillbaka till FOKen. Gick till Stinsen med Therese, jag köpte presenter till mamma som fyller år på fredag, skulle även köpa garn och linsvätska. Pappa kom och skjutsade hem oss, jag köpte garn på OBS för dem hade inte det garnet jag skulle ha på stinsen.

Tisdag:
Åkte tåg till skolan, orkade inte ta bussen via Viby. Träffade Johan i Häggvik som tydligen tagit samma tåg, så då fick man sällskap den promenaden till skolan, det var roligt. Sen hade man FOK, åkte till Centrum och köpte linsvätska som jag glömde på måndagen.

Onsdag:
Ingen sovmorgon. Svenska första lektionen. Jag kom på ämne för PMet, trodde jag aldrig skulle komma på något ämne. Gick till Naturen, upptäckte att det stod att vi inte hade lektion idag, det stod på planeringen. Så nu står man här och har hål och väntar på att Historian ska börja. Då ska vi se fortsättningen på "tretton dagar".

Ha det bra!
Kram
Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp