Ingenting och sovmornar

Söndag:
Ingenting hände. Fixade över foton från dator till cd. Blev klar. Slappade hela dagen. Tittade på film, "Ghost" som var tråkig.

Måndag:
Sovmorgon för det var fritt arbete på NkB:n. Skönt. Träffade Cassandra på bussen. Sen hade man svenska, en halv lektion för sen var det skolfoto för min del. Historia, tittade på film, "tretton dagar". Åkte hem över lunchen, tågen var försenade, suck. Sen åkte man tillbaka till FOKen. Gick till Stinsen med Therese, jag köpte presenter till mamma som fyller år på fredag, skulle även köpa garn och linsvätska. Pappa kom och skjutsade hem oss, jag köpte garn på OBS för dem hade inte det garnet jag skulle ha på stinsen.

Tisdag:
Åkte tåg till skolan, orkade inte ta bussen via Viby. Träffade Johan i Häggvik som tydligen tagit samma tåg, så då fick man sällskap den promenaden till skolan, det var roligt. Sen hade man FOK, åkte till Centrum och köpte linsvätska som jag glömde på måndagen.

Onsdag:
Ingen sovmorgon. Svenska första lektionen. Jag kom på ämne för PMet, trodde jag aldrig skulle komma på något ämne. Gick till Naturen, upptäckte att det stod att vi inte hade lektion idag, det stod på planeringen. Så nu står man här och har hål och väntar på att Historian ska börja. Då ska vi se fortsättningen på "tretton dagar".

Ha det bra!
Kram
Från min gamla blogg | | Kommentera |

2 prov & 1 tal

Tisdag:
Jag åkte hem efter lunchen. Åt stuvade makaroner och köttbullar. Sedan började jag fixa med bilderna som jag hade tagit nere i Baskien. På kvällen bestämde Johan och jag att han skulle över till mig så att vi skulle kunna byta bilder. Han kom hit vid åtta och stannade i ungefär en och en halv timme. Sen gick jag och la mig.

Onsdag:
Sovmorgon p.g.a. dem andra i min svenska klass hade tal. Sen var det Naturkunskap och Historia som gällde. Sen åkte jag hem. Pluggade på geografin. Gick över till farmor och farfar men ingen öppnade där så det var bara att gå hem igen och fortsätta pluggandet.

Torsdag:
Till skolan och upptäckte att jag hade FOK-prov på morgonen som jag helt hade missat. Läste snabbt igenom anteckningarna och gick in på lektionen. Jag tror det gick okej på provet, det var bara ett G-prov så hoppas jag får G. Håltimme och geografiplugg. Historia och sen lunch. På lunchen träffade jag Magnus, Viktor och Johan. Vi pratade lite, sen gick Johan och Sofia dök upp. Sedan kom Carro och Gabbi också. Vi satt i cafeterian och snackade, sen gick Therese och jag till matsalen och åt pannkakor. Sedan var det dags för geografi-provet. Jag tror det gick bra, helt okej i alla fall. Efter skolan var det landträning med mina simmare, jag är verkligen inte så bra på att hålla i landträning. Hem och plugga, och sova.

Fredag:
Geografi - tråkigt, Spanska - Helt ok, Historia - kul, Åkte hem på lunchen och över Naturkunskapen (behövde inte gå), kom tillbaka till skolan för att ha sista lektionen. Då jag skulle hålla mitt tal på Svenskan. Det gick väl sådär, men det kanske blev lite kort, jag skulle ha pratat mer. Men får nog ett helt ok betyg, får reda på betygen på måndag.

Lördag:
Det hände inte så mycket. Sov till elva. Pluggade, fixade med bilder. Skaffade Facebook (det trodde jag att jag aldrig skulle göra men så faller man dit endå). Gick upp till OBS och köpte fler tomma cd-skivor för att bränna foton.

Köpte även två filmer. Sen tittade jag på TV och nu ska jag sova.

Ha det bra! Kramar
Från min gamla blogg | | Kommentera |

Baskien i bilder 2

 Guggenheim museum
 
 
 Biarritz
 
 
 Puente colgante - Biscayabron
 
 
 Några kvällsbilder
Resa 2007: Baskien | | Kommentera |
Upp