Resfeber och trädgårdsarbete

Fredag: LEDIG! Åkte till mitt gamla jobb och hälsade på, alla blev jätteglada, om de inte var otroligt bra skådespelare. Var där i en timme, elva till tolv. Sen åkte jag hem och tog det lugnt. Mamma och pappa åkte till landet vid fem-tiden. Jag och brorsan gick till OBS, lata som vi är, och köpte färdigmat.


Lördag:
Min lilla kusin Carina (som egentligen inte är så liten) kom till mig vid 13-tiden, mötte henne vid tåget. Vi gick hem till mig och sedan vidare till farmor och farfar. Hjälpte dem i trädgården, klippte buskar och rensade bort gamla växter från rabatten, fikade och höll dem sällskap. Efter det besöket gick vi till OBS och köpte chips. Vi lagade ugnspannkaka (som blev god). Efter maten tittade vi på film och åt chips. Sen somnade vi vid tolv-ett...


Söndag:
Vaknade innan 10, kors i taket. Vi tog det lugnt och åt frukost vid elva. Sedan tog vi det lugnt och vid två tiden kom min farbror och hämtade min fjortis-kusin. Jag åt lunch, tittade på "Liar, Liar". Sen kom mamma hem, följde med henne till Edsviken för att hämta pappa. Pappa åkte in med båten till Edsviken, mamma mötte honom där för att passa båten medans pappa åkte hem för att hämta båt-trailern. Och nu är dem i Edsviken för att ta upp båten.
Snart ska jag iväg och träna mina simmare. Jag har skrivit insimmen på två pass hittills, har så dålig fantasi. Dessutom så har jag feber, resfeber!! Åker till Baskien imorgon. 5.00 ska vi träffas på Arlanda, vi svenskar som är med i utbytet. Så det blir en tidig morgon.


Ha det bra!
Kram

Från min gamla blogg | | Kommentera |
Upp