Ny på jobbet?

Jag jobbade idag på en annan Akademibokhandel. Man känner sig lite vilsen, man vet inte var allt finns... Men det gick faktiskt bra, fast det var lite pirrigt först. Man kan ju systemet, kassan och sådär. Jag gillar mitt jobb.

Imorgon jobbar jag öppning och stängning, direkt efter jobbet ska jag till nyårsfirande hos en kompis. Ska bli sköj. Jag är ledig nyårsdagen och sedan jobbar jag hela helgen. Ska bli roligt.

På nyårsdagen ska jag ta det lugnt, framför en film på tv. Ska även skriva ihop en resumé av året som gått. Hade tänkt göra det idag men så blev det Akademibokhandel-jobb istället.

Tror inte jag hinner blogga imorgon.

Gott nytt år allihopa!

Vardag: Blandat | | En kommentar |

Fullt upp

Det har varit en hel del att göra idag, jobbade 11-20.15. Imorgon var det tänkt att jag skulle vara ledig från Akademibokhandeln och jobba det sista med min kurs, ta det lite lugnt. Det blir så, på förmiddagen. Sedan har jag tackat ja till att jobba extra på Akademibokhandeln i Stinsen. Bara 2-3 timmar, dock. Det blir skoj.

Idag kom Sofia och Jonas och hälsade på mig på jobbet, det var roligt att se dem igen. En av de som jag var simtränare åt förut kom in och köpte tre böcker också. En annan gammal simmarkompis var också förbi idag. Riktigt roligt :-)

Kom hem 20.45, åt pannkakor framför tv:n. Sedan satte jag mig och jobbade med min kurs, eftersom jag planen var att det skulle göras imorgon och det ändrades så fick jag göra det idag. Allt är klart utom proven, det känns underbart skönt. Jag hinner med allt.


Förlåt om det blev osammanhängande, jag är lite trött...
Nu sitter jag och fryser, dags för en kopp te.
God natt.
Vardag: Blandat | | 2 kommentarer |

En rolig dag

Jag gick hemifrån 11.15, mötte upp Linnea på tåget. Vi gick runt i lite affärer i Sollentuna Centrum, jag hittade en nyårsklänning och en stickad tröja. Tröjan var på rea och kostade 129kr, och var hur mysig som helst. Köpte även två spel på mitt jobb. "Med andra ord" och "M.I.G".

Vi satte oss sedan på Wayne's och fikade, efter en liten stund kom Frida. Efter ytterligare en liten stund hoppade Malin på mig och hon hade sällskap med Therese. Vi satt och pratade en stund innan vi kikade runt i fler affärer. När vi tröttnade så tog vi bussen hem till Frida (alla utom Malin). Hos Frida fick vi middag och sedan kom Malin tillbaka (lagom tills Therese skulle hem). Vi spelade mitt nyinköpta spel "Med andra ord" och oj vad det var roligt. Vad vi skrattade.

Dagen avslutades med te, fika, buzz och singstar. En spontan dag, jag hade tänkt komma hem tidigt först men så kom jag hem klockan elva, på kvällen. Nu ska jag sova, måste bara varva ner lite.

Kram på er alla och godnatt!

(Tog även bild på tröjan och klänningen, här får ni se.... Syns det att tröjan är lila?)

Vardag: Blandat | | 13 kommentarer |
Upp