Fullt upp

Det har varit en hel del att göra idag, jobbade 11-20.15. Imorgon var det tänkt att jag skulle vara ledig från Akademibokhandeln och jobba det sista med min kurs, ta det lite lugnt. Det blir så, på förmiddagen. Sedan har jag tackat ja till att jobba extra på Akademibokhandeln i Stinsen. Bara 2-3 timmar, dock. Det blir skoj.

Idag kom Sofia och Jonas och hälsade på mig på jobbet, det var roligt att se dem igen. En av de som jag var simtränare åt förut kom in och köpte tre böcker också. En annan gammal simmarkompis var också förbi idag. Riktigt roligt :-)

Kom hem 20.45, åt pannkakor framför tv:n. Sedan satte jag mig och jobbade med min kurs, eftersom jag planen var att det skulle göras imorgon och det ändrades så fick jag göra det idag. Allt är klart utom proven, det känns underbart skönt. Jag hinner med allt.


Förlåt om det blev osammanhängande, jag är lite trött...
Nu sitter jag och fryser, dags för en kopp te.
God natt.
Vardag: Blandat | |
#1 - - FOTOGRABBEN:

Hej! Du har en jättefinblogg, jag ska nog börja följa din blogg :) Hur mår du idag?

Just ja! Fast du vill ju inte se reklam men.... Jag tänkte bara fråga...Vill du vara med i min veckansbildtävling och synas för mina 1000 läsare?Gå in här för att anmäla dig ; http://fotograbben.blogg.se/2009/december/veckans-bild-tavling.html#comment#2 - - Fotograf Annie:

Svar till Fotograbben: Tack så mycket, vad kul att du gillar min blogg. Jag mår bra idag :)

Jag gillar egentligen inte reklam och så, men du är i alla fall medveten om det, det gör mig glad att du läst det. :) Det är inte alla som gör det, dessvärre. Jag tror inte jag hinner vara med i din "veckansbildtävling" nu men kanske en annan gång :) Ha det fint och Gott nytt år! :)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp