Äventyr i Stockholm

Idag har jag jobbat. Sen skulle det bli bowling med jobbarkompisarna men ingen dök upp utom Josefina. Vi pratade med Josefine i telefon men hon ville verkligen inte. Det blev jag och Josefina som tog en fika istället, pannkakor, sylt, grädde och kaffe. Gott. Sen mötte vi upp Linnea och gick till något ställe och tog en drink. En god drink.

Hemkommen 22.15, fick skjuts från stationen av mamma, jag är lat och mamma är snäll.

Sen har jag inte berättat vad som hände igår... Lovisa och jag tog en promenad i Stockholm. Vi gick mot Gamla Stan och Lovisa sa på skoj "ska vi gå och leta basker". Alltså människor från Baskien (norra Spanien), vi var ju på utbyte där år 2007. Dessutom så har Lovisa träffat på basker förut när hon vandrat runt i Gamla Stan. Men det var inget mer med det just då.

Kanske 10-15 minuter senare när vi går från Slottet mot Kungsan (på bron) så får jag syn på något... "Lovisa, LOVISA, TItta!!" utbrister jag lite tyst. Där kommer självklart två basker gåendes (eller tre, men två som vi kände igen). De två baskerna var nämligen en lärare från skolan som var med i utbytet, samt rektorn på den skolan. LÄSKIGT! Självklart blev vi tvugna att hälsa på dem, med kindpussar, jag gillar inte kindpussar, inte gamla gubbar typ, haha. Sen pratade de och Lovisa pratade också (jag kan inte prata spanska, jag förstår bara). De presenterade oss för sin vän som vi också var tvugna att kindpussa. Jag var lättad när vi gick därifrån. Det var helt sjukt. Skräckblandad förtjusning kanske?

Från min gamla blogg | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp