Dags för allsången på Möja

Hej, jag har fått låna min fasters lilla dator, så jag bloggar lite trots bloggausen...

Vi har precis ätit pizza på pizzabussen som står på Möja Dansbana och det var jättegott. Allsången börjar om en timme, sommarens höjdpunkt. Jag är redo med kameran.

Det som har hänt sedan sist är en hel del.. Jag och lillebror tog bussen ut mot skärgården på lördag eftermiddag, självklart fik bussen punktering och vi fick gå den sista biten, det tog en timme extra och där satt pappa och väntade med båten. vi ko till sist ut och fick lite mat i magen, sen åkte jag och brorsan till Möja Dansbana och lyssnade på Nurse Diesel som spelade. Det var fullt med ös och folk, helt underbart. Min kusin blev uppdragen på scenen och fick spela gitarr.

Annars har det varit lugna dagar, bad, sol, ringåkning och vattenskidor. Slyklipning för att inte stigar ska växa igen och ett bullbak har också hunnits med.

nu ska jag sluta skriva och vara lite social i riktiga livet. Jag får se när jag får tillgång till dator igen, kommer som jag skrev tidigare så kommer jag hem på söndag och då kommer det bilder.

Hoppas ni alla har det bra.
Kram
Vardag: Blandat | | 2 kommentarer |

Bloggpaus

Nu kommer det bli en bloggpaus från min sida. Vill egentligen inte det för det är roligt att blogga. Men jag åker ut till skärgården på eftermiddagen idag. Sen kommer jag förmodligen vara kvar där ute i en vecka.

Ska på Allsången på Möja på onsdagen och på lördagen spelar Pocket Big Band. Det blir bara ett flängande om jag ska hem till stan mellan allting. Sen är det skönt att slippa ifrån vardagsstressen.

Hoppas ni får det bra följande vecka så skrivs vi när jag kommer hem igen.
Jag vågar nästan lova att jag kommer hem med fulla minneskort, så lite bilder får ni se när jag kommer hem.

Prenumerera gärna på mig nu när jag kommer vara borta i tre veckor, då missar ni inte när jag är tillbaka, eller om det kliar så mycket i fingrarna att jag hittar en dator att låna...

bloglovin
| | 5 kommentarer |

Gitarrspel...

Kvällen igår blev inte alls som jag hade tänkt mig, hade tänkt att jag skulle sitta hemma och rensa bilderna från Bollnäs. Kanske blogga ett inlägg till, ta det lite lugnt. Istället så ringer William och vill att jag ska komma över och jag var lättövertalad och åkte dit.

Jag blev förvånad när jag märkte att det var bl.a. två schweitzare bland oss och vi pratade engelska, lite ovant i början men kul. Vi gjorde pizza och åt middag. Det var trevligt och ännu trevligare blev det då gitarren åkte fram. Vi satt ute på deras balkong med utsikt över vattnet och satt där och spelade och sjöng, hur mysigt som helst.

Eftersom jag ska jobba idag så tänkte jag inte alls stanna länge, kanske senast till elva. Och sen kommer man hem halv tre, vilket egentligen inte alls är bra. Ska jobba i fyra timmar (skönt att det bara är det) och efter det så ska jag ut till landet där vi har gäster och på kvällen bär det av till Möja för att lyssna på Nurse Diesel som uppträder, ska även fota till MKU då.
Vardag: Blandat | | En kommentar |
Upp