Skärgård, älskade skärgård

Idag sa jag ut till skärgården, om 40 minuter ska jag ha lämnat huset och om en timme möter jag upp Sofia och sen bär det av ut mot en av världens vackraste platser. Kommer dock hem redan imorgon för både jag och Sofia jobbar på onsdag. Men det blir ett härligt litet avbrott i vardagen.

Jag har glömt berätta om Takida-konserten. Den var jättebra och Robban (sångaren) hade en grym scennärvaro. Dessutom kände man igen varenda låt vilket var skoj.

Bjuder på en gammal skärgårdsbild tills det kommer nya imorgon.
Kram på er alla.


Mars 2009

Foto: Skärgård | | 6 kommentarer |

Oooups

Oooups... Vad ska jag skriva. Planerna för att blogga idag blev väl sisådär. Sov till tio, sen gick jag upp och åkte till Centrum och träffade Malin, shoppade, åt, shoppade och fikade. Det var kul att träffa henne.

Det var rätt läckert väder idag, först sken solen genom dimmolnen och sedan blev det bara mer och mer dimma. Synd att kameran var hemma, men det hade förmodligen inte blivit några bilder då vi var inne i gallerior hela dagen. Imorgon åker jag ut till skärgården med Fia. Det ska bli skönt och då ska kameran inte ligga i ryggsäcken hela tiden, den ska vara framme och klicka.

Jag lovade en bild från i förr går på bloggen också, alla bilderna blev rätt dåliga. Orkar inte redigera den då den förmodligen ändå kommer att slängas. Men lovat är lovat så jag bjuder på en dålig bild. Det kommer bättre på onsdag efter skärgårdsvistelsen.

Vardag: Blandat | | Kommentera |

Lördag

Väcktes av Sofia idag, konstigt nog, jag brukar ofta vara morgonpiggare. Men vi åkte in till stan vid 11 gick runt i butiker och kollade. Jag hittade en jacka på intersport som jag ville ha, men det fanns inte i rätt storlek. Vi gick och åt på Tacobar innan vi åkte till Kista där jag hittade min jacka i svart. Nedsatt i pris. Kanoners.

En vinterjacka för 500kr.
En cardigan och en topp för 300kr.
Blev dagens inköp för min del. Men eftersom detta inte är en modeblogg så skippar vi bilderna på kläderna. Nu ska jag göra mig i ordning för om en timme ska jag iväg mot Takida-konserten och efter det är det ut och fira Malins födelsedag.

Skriver och uppdaterar mer imorgon, då kommer lite nya bilder (som jag tog igår). Ska även fika och shoppa med en annan Malin imorgon, och ska handla lite mat till mig och Sofia, vi ska till skärgården måndag-tisdag. Lyckan är gjord.

Kram och ha en fin lördagkväll.
Vardag: Blandat | | 3 kommentarer |
Upp