Valborg och helgens planer

Det har varit en lugn morgon. Jag har fått två telefonsamtal. En förfrågan om jag kunde fota idag, vilket jag inte kunde. Sedan ringde de från Akademibokhandeln och frågade om jag kunde jobba idag eller i helgen. Idag kan jag inte och inte imorgon men jag ska jobba där på söndag. Jag har också fått iväg ett mail till minkurs.se, de ville att jag skulle skriva ihop en liten text om dem, något som jag gladeligen gjorde för jag gillar verkligen den sidan och de som jobbar där. Kanonbra.

Så vad händer idag? Nu ska jag först jobba med kursmaterial, sedan måste jag springa ett ärende och därefter ska jag iväg på middag och valborgsfirande. Det ska bli kul att träffa alla fina vänner igen. Samma vänner som var med på Grönan förra fredagen.

Imorgon ska jag ta en sovmorgon, det lär ju bli sent ikväll, och sedan ska jag hjälpa mamma och pappa att spackla och måla övervåningen, det har jag lovat. Det blir kanske lite firmafixeri då också.


Ha en trevlig valborg allihopa!


Kom att tänka på att jag för exakt ett år sedan var i Holland. Det var jätteroligt. Nu är det ett år sedan jag träffade min kompis som bor där. Men i sommar ses vi igen. Det är sjukt att vi har känt varandra i fyra år, träffats en gång om året, haft msn-kontakt. Det är superkul. Vi lärde ju känna varandra genom ett utbyte 2006. Här kommer en bild från när vi åkte kanalbåt förra året i Holland:


Vardag: Blandat | | En kommentar |

Täby - Stockholm - Kista

Vilken rolig dag det var idag och tur med vädret hade vi också. Therese och jag åkte  vid lunchtid till Täby, efter ett tag tog vi Roslagsbanan till stan och vandrade runt i Gamla Stan, mot Drottninggatan där jag hittade min skinnjacka (inte äkta). Vi tittade runt i lite andra butiker innan vi gick till Gallerian och köpte brownie med mjukglass. Vi gick med glassbrownien till Kungsan och satte oss i solen. Körsbärsblommorna knoppade och några blommor blommade. Det var jättevarmt ute och skönt.

Vid 18-tiden gick vi mot tåget längs med vattnet, där hittade jag en kompis som ställde upp på bild (längst ner av bilderna nedan, så söt). Men det var förseningar och ersättningsbussar så vi tog tunnelbanan till Kista där mamma hämtade oss med bilen. Så vi  har flängt runt idag men i ett ganska behagligt tempo. Tiden flög iväg.

Nu har jag ätit middag och det har dragit förbi en åskskur. Mysigt. Funderar på antingen gå ut en sväng på en promenad (fast mina ben värker av allt promenerande idag) och sedan titta på film. Ska även skriva lite till kursen.

Bilder från dagen (med lilla rosa kameran):


Mysigt att sitta i solskenet vid Kungsan.Våren är här, det knoppas och blommas.Slottet med Storkyrkan i bakgrundenDel av riksdagshusetVisst är den söt? :)

Vardag: Blandat | | Kommentera |

Shopping & Kursfix

Idag ska jag och Therese åka och shoppa. Jag vill hitta något till valborg. Tänk att det är valborg imorgon, tiden går så fort. Var det inte vinter nyss?


Igår var jag uppe sent, hade en massa idéer kring nya kurser. Jag struntade i förnuftet som sa att jag borde sova och satt och skrev. Det är lika bra att köra på när kreativiteten är igång. Hur som så resulterade den impulsen i att jag har ett färdigt utkast på ett introduktionsavsnitt på nästa kurs (ni har inte missat min grundkurs i foto?) samt stolpar för de andra avsnitten. Spännande va?


Grundkurs i foto -
199kr (ord. pris 245kr)Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag mot bussen.

Ha en fin fin dag.
Vi höres ikväll.
Vardag: Blandat | | En kommentar |
Upp