Valborg och helgens planer

Det har varit en lugn morgon. Jag har fått två telefonsamtal. En förfrågan om jag kunde fota idag, vilket jag inte kunde. Sedan ringde de från Akademibokhandeln och frågade om jag kunde jobba idag eller i helgen. Idag kan jag inte och inte imorgon men jag ska jobba där på söndag. Jag har också fått iväg ett mail till minkurs.se, de ville att jag skulle skriva ihop en liten text om dem, något som jag gladeligen gjorde för jag gillar verkligen den sidan och de som jobbar där. Kanonbra.

Så vad händer idag? Nu ska jag först jobba med kursmaterial, sedan måste jag springa ett ärende och därefter ska jag iväg på middag och valborgsfirande. Det ska bli kul att träffa alla fina vänner igen. Samma vänner som var med på Grönan förra fredagen.

Imorgon ska jag ta en sovmorgon, det lär ju bli sent ikväll, och sedan ska jag hjälpa mamma och pappa att spackla och måla övervåningen, det har jag lovat. Det blir kanske lite firmafixeri då också.


Ha en trevlig valborg allihopa!


Kom att tänka på att jag för exakt ett år sedan var i Holland. Det var jätteroligt. Nu är det ett år sedan jag träffade min kompis som bor där. Men i sommar ses vi igen. Det är sjukt att vi har känt varandra i fyra år, träffats en gång om året, haft msn-kontakt. Det är superkul. Vi lärde ju känna varandra genom ett utbyte 2006. Här kommer en bild från när vi åkte kanalbåt förra året i Holland:


Vardag: Blandat | | En kommentar |
Upp