Julaftonsbilder

Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag hade nästan glömt bort bilderna jag tog på julafton, delvis för att när jag skulle gå igenom dem så ville inte datorn samarbeta riktigt. Jag tror att jag har för litet RAM-minne på min dator. Hur som helst så lyckades jag öppna dem idag.

Foto: Blandat | | 2 kommentarer |

Bio på söder

Idag åkte jag in till Söder med Therese och såg Narnia i 3D på bio. Den var sjukt bra. Det roliga var att jag tydligen mindes en hel del från boken som jag läste när jag var 9 år eller något sån't. Bra böcker och bra filmer. Love it!

Efter bion hade jag lyckats övertala Therese att gå från Gamla Stan till Centralen, jag försökte först med att vi kunde gå från Medborgarplatsen eller Slussen men det gick inte. Däremot blev det en mysig promenad mellan Gamla Stan och Centralen, så härligt. Nya kameran var med och det blev lite bilder dock utan stativ och nästan gåendes.


0,6sek - F/5 - ISO400


Jag måste verkligen in till stan någon kväll och fota på riktigt med stativ och allt. För det hade blivit bättre med stativ och längre slutartid. På tal om stativ så ska jag hämta ut mitt nya imorgon, för det kom till posten idag.

Hoppas er dag har varit bra, nu ska jag sova.
Kram
Vardag: Blandat | | En kommentar |

Vinterpromenad

Idag mötte jag Linnea vid tåget klockan tio. Först gick vi till apoteket, jag behövde köpa strepsils, min hals var (och är) öm och knasig. Sedan tog vi en promenad i vinterkylan, helt underbart, trots grått väder och en nästan svartvit värld. Min K-5a följde med på promenaden och det blev hela 6 bilder (som inte blev speciellt bra), ni får se två av dem nu, haha.I vilket fall som helst så mår min hals bättre nu än imorse (och i natt då jag vaknade av att den gjorde ont), te och strepsils gör susen. Sjunga kan jag inte låta bli, fast jag kanske borde, för jag är så glad. Har äntligen börjat hitta lite energi och inspiration igen efter julstressen.

Faster kom hit och fikade på kvällskvisten också. Det var kul att träffa henne igen!

Hur var er dag?

Nyårsplanerna blev bestämda idag, jag åker bort. Det känns rätt och så skönt att få komma bort från vardagen och Stockholm en liten stund. Vad ska ni göra på nyår?

Ha det bäst!
Kramar
Vardag: Blandat | | 4 kommentarer |
Upp