Årsresumé 2009 - del 3 av 4


Jag var ute på landet igen, steg upp till soluppgången och fotade i morgonljus. Helt underbart. Fotade även en grå eftermiddag i Stockholm. Byggställning runt huset och vi tog bort takpannor, hittade en inneboende fladdermus. Våran övervåning lyftes av och vi fick en trappa till himlen. (Ny övervåning lyftes på någon timme senare).Vår övervåning såg spöklik ut och Linnea lekte spöke medan jag fotade. Hon provade vid ett annat tillfälle en grön klänning framför kameran, fotade även Frida vid det tillfället. Netasha ville också ha nya bilder på sig. Jag åkte ut till Stavsudda själv, njöt av hösten och fotade även en del spindlar.Jag utförde mitt andra fotouppdrag, fotograferade år Kärcher på Skansen när sälbassängen rengjordes, därav sälen på bild. Mamma och jag fiskade med nät, fick några aborrar som smakade riktigt gott. Jag åkte till Bollnäs och hälsade på Amanda (till vänster i bild). Fotade fågelungar som hoppade runt på marken och satt och tryckte bredvid varandra, de klarade sig tyvärr inte. Var även på Möja och fotade deras livekvällar på Dansbanan. Linnea doftade på rosor och jag fotade det.
Året 2009 | |
#1 - - Frida:

jag var också med i augusti :( nu känner jag mig lite bortglömd

#2 - - Fotograf Annie:

Svar till Frida: Jag har gjort ett urval... Det är de bästa bilderna kvalitétsmässigt jag har med, det är många många som jag inte tagit upp... Du är ju med i två andra ;) Kan inte ha med allt det fick inte plats.

#3 - - Frida:

men det är ju två på nea från spök-shootet och en på henne från edsbergsparken och inga på mig? RÄTTVISA FFS!!

#4 - - Fotograf Annie:

Svar till Frida: Jag får ju välja vilka bilder jag vill? De som jag tog på dig då blev inte lika bra, det har inget med dig att göra... Det där var bara den bilden som passade bäst. Det är väl inte hela världen?

#5 - - Anders:

Snygga porträtt, snygga tjejer och söta djur förutom fladdermusen som ser lite arg ut ;)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp