Lite sömn och förseningar

Denna dag ringde klockan inte nio, den ringde fem timmar tidigare, klockan fyra. Taxin var beställd till 04.45. Vi gick ner till receptionen vid 04.35 och checkade ut och väntade sedan på taxin. Rosannes flyg skulle gå 06.45. Mitt skulle gå 10.55, men jag tyckte att det var lika bra att samåka och dela på taxin.

Hon checkade in när vi kom till flygplatsen 05.08, sedan satt hon med mig utanför säkerhetskontrollen en liten stund innan hon gick mot sin gate. Jag satt kvar utanför och läste.

Sedan vid 08.30 gick jag och ställde mig i kön för incheckning. Det gick bra och jag kom utan ett pip förbi säkerhetskontrollen. Sedan gick jag mot gaten, och läste. Köpte lite choklad till föräldrarna och brorsan. Läste lite till. Planet var försenat (igen), denna gång bara en timme.

På planet läste jag lite till. Två böcker blev utläste och en påbörjades under resan. Ja, vad gör man.

Jag landade på Arlanda vid tre och precis när jag kom in i baggagehallen såg jag min väska komma på bandet, lite flyt ska man ju ha. Tog väskan och gick ut genom tullen, där stod mamma och pappa för att möta mig. Åkte hem och landade lite på riktigt. Kollade mailen och började titta igenom bilderna. Det var skönt att komma hem, men samtidigt så kändes det lite konstigt.

Det var en helt underbar resa och nästa år besöker vi förmodligen en annan stad i Europa.


Läs alla inlägg om vårt Barcelona-äventyr - klicka här
Resa 2010: Barcelona | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp