Porträttkursjobb


Nu jobbar jag med porträttkursen. Har bara ett fåtal bilder kvar att ta till kursen, ska fota några imorgon och sedan blir det kanske lite extra-bonus-bilder i helgen. Lite extra-text ska till också, lite mer än vad jag tänkt från början. För tillfället är kursen 23st A4-sidor i word, med text och bilder.

Jag satsar på att få den klar för lansering nästa vecka så håll utkik.Och om ni har några frågor angående porträttfotografering eller om mina kurser så kan ni ställa dem i detta inlägg så ska jag svara på dem senare (jag har inte glömt de jag redan har fått, tänkte svara på allt senare i samband med lanseringen av kursen).

Vardag: Blandat | |
#1 - - Elin S:

Wow! Häftigt att du gör egen kurs:)

#2 - - Fotograf Annie:

Svar till Elin: Jo det kanske är lite häftigt :P Jag har vant mig vid det, det här blir min tredje. De andra två ligger redan uppe på coursio.se/anniefotograf :P :)Fast om man börjar tänka efter så känns det fortfarande lite overkligt, men hur kul som helst :)

#3 - - Matilda Barnboksillustratör:

kul med porträttkurs, porträttfotografering är himla skoj!jo det är krångligt med försäkringskassan. visst har de haft egenföretagare förut, men inte i just vår kombination så det var därför det blev extra krångligt för dem! men kändes skönt att det löste sig ändå sen :)

Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp