En skärgårdsdag, två öar.

Det blev en ganska tidig morgon imorse. Halv åtta mötte jag upp min farbror vid bryggan och en kvart senare bar det av till Möja. Där satte jag mig på en klippa vid vattnet och läste. Klockan tio gick jag till min fasters hus och vi tog en promenad till affären. Jag köpte en fil till, falukorv och choklad, så nu klarar jag mig i några dagar till.

Lunch och fika hos faster och sedan tog vi en promenad till min kusins svärföräldrar. Träffade mitt kusinbarn (gullunge) innan vi gick hemåt igen. Fikade igen hos faster, pratade en massa, kelade lite med hennes ena katt. Sen kom farbror förbi och vi åkte sedan tillbaka hem till vår ö.

Jag tog med mig falukorv till farbrors hus, han bjöd på pasta och vi åt tillsammans, han bjöd på kaffe efter maten också. Sen gick jag in till mig och sitter nu vid tv:n.

Det är så härligt här. Blåsipporna och vitsipporna blommar, gullvivorna börjar komma och såg även några blommande tussilagos idag. Så härligt med våren i skärgården. Imorgon ska jag måla båten om vädret tillåter. Det verkar bli bra väder imorgon i alla fall, så länge det inte regnar.

Bloggar mer imorgon (med förmodligen någon bild, nu har jag inte lagt in några bilder från dagen).

Vardag: Blandat | | Kommentera |
Upp