Ny kategori

Jag har lagt till en ny kategori här på bloggen nu, den heter "Från min gamla blogg". Den kommer att uppdateras löpande, men inläggen kommer förmodligen inte dyka upp på bloglovin' och liknande eftersom jag tidsinställer inläggen till rätt datum då de från början skrevs.

Det kommer ta ett tag för mig att göra klart uppdateringen, men jag har länge velat ha mina gamla inlägg på den här bloggen. Jag bytte och startade den här bloggen (2009) när jag gick i starta-eget-företag-tankar.

Min gamla blogg har legat kvar sen dess och tanken är väl att jag ska ta bort den, men jag vill flytta över de bästa inläggen hit först. Så om ni är nyfikna kan ni ta er längre bak i arkivet snart. Jag vill ha allting samlat, även om jag tycker att inläggen idag är bättre än vad de var då.

På min externa hårddisk hittade jag inlägg från min första blogg också så arkivet kommer förmodligen sträcka sig till 2006 till slut.

Jag hittade även reseberättelser från Thailand 2006, Baskien 2007 och Thailand 2008 som jag tänkte lägga upp i resekategorierna så småningom. Resekategorierna hittar ni i den högra menyn.

Från min gamla blogg | |
#1 - - AnnaKK:

Så där skulle man kanske göra - samla ihop alla sina gamla bloggar och smyga in dem i den nuvarande på nåt vis... Spännande tanke iallafall! :-)

#2 - - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!:

vad kul!! :D Hur gör man för att flytta över de gamla inläggen?

#3 - - Fotograf Annie:

Svar till AnnaKK: Ja, jag har funderat på det ett tag men det har aldrig blivit av då det är ett ganska stort jobb innan det blir klart. :P Och innan funktionen med tidsinställning kom så fungerade det ju inte alls :P Inte på det sättet som jag gör nu i alla fall :PSvar till Ida: Jag kopierar ett inläggg i taget, klistar in i "skapa nytt" och tidsinställer det till rätt datum, typ fyra år bakåt i tiden :P Jobbigt men det funkar.. :)

#4 - - Hålkan:

Hittar ingen kategori som heter "Från min gamla blogg" inläggen verkar hamna längst ner i "Arkivet"

#5 - - Fotograf Annie:

Svar till Hålkan: Det är det som är meningen, jag lägger in mina gamla blogginlägg på rätt datum. Skrev jag det i juni 2006 så hamnar det i juni 2006. :P :)Jag vill inte lägga in dom över inläggen i nutid, det blir förvirrande tycker jag :PHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp