Dans på Sunnanö

Dans på Sunnanö gånger två blev det idag, eller nästan i alla fall. Mitt på dagen rodde faster och jag över till Södermöja (Sunnanö) och kikade på en vernissage på Panget (pensionatet som Evert Taube sjunger om i sin visa har återuppstått och öppnat igen). Det var mycket fint att titta på, och att få gå in i det gamla pensionatet var kultur. Har ni vägarna förbi så pågår konstutställningen fram till 7 augusti. [Mer infor här]

Den andra dansen på Sunnanö spelades lite senare, på kvällen. Det var nämligen allsång uppe på Möja Dansbana. Andra låten som spelades var just "Dans på Sunnanö". En härlig kväll med ett underbart husband, dessutom dök två stycken från Lyxorkestern upp efter pausen och hoppade in i bandet och spelade gitarr och fiol. Vilken stämning det var.

Mellan de båda danserna på Sunnanö låg vi en stund på en solvarm klippa vid stranden, jag tog ett dopp och sen vek vi allsångshäften för glatta livet.

Bjuder på en snabb bild (är dock tveksam på bildkvalitén, min bärbara dator är konstig ibland) från kvällen, fler dyker upp i veckan som kommer.


Vardag: Blandat | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp