Römans tehandel

Jag tycker att det är så mysigt att sitta och dricka en kopp te på kvällskvisten (och alla andra tider också). För ett tag sedan fick jag hem två teer från Römans tehandel. Nu tänkte jag recensera de båda smakerna.  


Viol
Svart smaksatt te. Den luktade väldigt mycket viol innan man tillsatte tevattnet. Efter det luktar det fortfarande lite viol. Smaken är lite mer åt lavendel och det är jättegott. Rogivande tycker jag.

Madagascar
Svart smaksatt te. Det står att den ska vara smaksatt av choklad och vanilj, och visst smakar det choklad men har vaniljens "rundare" form. Lite åt varmchokladhållet fast med tesmaken. Jag tycker att det var gott, och hade jag gillat varm choklad så hade jag nog tyckt ännu mer om det. (Jag är ju sådär konstig som inte kan dricka varm choklad).

Römans tehandel är en internettehandel som även har många andra smaker, kika in där och du kanske hittar en ny favorit, det finns mycket gott att välja mellan. För visst är det mysigt att ta sig en kopp te?Finns även på facebook

Vardag: Blandat | |
#1 - - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!:

Älskar teér!sv: tack för din länk om ett liknande te! Det lät verkligen gott! :D Ska nog klicka hem en påse när jag druckit upp teerna vi har nu. :)

#2 - - Julia:

Åh, violte är jättegott!En liten sheltie alltså, precis som vi har hemma hos mamma :)Nej, jag har faktiskt inte träffat honom än. Men jag började kika på honom redan i höstas när uppfödaren la ut honom på annons första gången.. Och nu för en månad sen kunde jag inte låta bli att höra av mig när jag insåg att jag faktiskt kommer ha möjligheten att skaffa egen häst igen.. Sen har jag ju pratat mycket med uppfödaren och fått veterinärbesiktningsintyg osv, så jag vet att han är okej. Kommer jag åka och hälsa på honom i sommar en gång innan det blir dags att hämta honom :)

#3 - - Sanna:

Te är gott :)

#4 - - Matilda:

det där lät väldigt gott !! :) så härligt att ta ett stort glas med te o lite mjölk o honung i när man kommer in från kylan på eftermiddagen :)

#5 - - Marie:

Där ska jag gå in och kika, jag som börjat gilla te och det är spännande med nya smaker:)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp