Testpilot

Jag har sedan våren 2007 fotat med Pentax systemkameror och är jättenöjd. Nu har jag ansökt om att få vara testpilot och prova en Pentax kompaktkamera, nämligen Pentax Opius WG-1 GPS. Det vore jättekul om jag fick chansen att prova den kameran. Att den är vattentät och en otroligt tålig kamera gör inte saken sämre. Tänk att testa en kamera som man vågar ha med till stranden och utforska världen under vattenytan. En kamera som man vågar ha med på ställen dit man inte tar en systemkamera. Nya kameror och nya möjligheter är alltid roligt.

Håll tummarna att jag blir en av testpiloterna.
Vill du också ansöka om att bli testpilot? Klicka här.

Vardag: Blandat | | En kommentar |

Solskensdag

I förmiddags kom min kusin Helena hem till mig, vi har inte setts på flera månader för hon har varit i Frankrike och pluggat. Vi bakade sega chokladrutor och gick sedan hem till farmor och farfar, fikade ute i solen och umgicks med dem. De blev jätteglada och det är så kul att se.

Därefter gick vi hem till mig igen, tittade på en film, innan Helena åkte hemåt. Jag diskade upp och gick sedan ut i solen och läste ut en bok (recension kommer upp på bokbloggen).

Ikväll ska jag kanske fota lite syréner och baka en till plåt med chokladrutor. Kanske koka lite pasta till en pastasallad också. Cili och jag ska till Rättvik över dagen på torsdag, så då ska vi ha med picknick.


Jag vet inte om jag gillar de rosa solglasögonen eller inte, haha.
- Skönt att slippa få solen i ögonen i alla fall.

Vardag: Blandat | | En kommentar |

Fullspäckad dag

Imorse åkte jag in till universitetet och träffade Annelie som jag inte hade träffat på jättelänge. Vi gick en promenad förbi ängar och en fårhage, sen gick vi in på universitetet och fikade. Det var länge sen jag var där och det var lite konstigt att gå in på universitetet när man inte längre går där, jag tror jag saknade det lite. En kaffe och en kärleksmums blev det till fika. Annelies seminarium började 12, jag tog bussen hemåt.


På bussen ringer Cili och en halvtimme senare mötte jag henne (och vovvarna) utanför affären där vi köper frukt och glass. Sen går vi hem till mig och gör fruktsallad, glassar lite och tittar på film. Vi spelar lite wii och pratar om torsdagen, då jag ska följa med henne till Rättvik över dagen.

Klockan fyra går vi från mig, Cili hem till sig och jag mot tåget. Sen träffar jag Lovisa, vi tar en promenad till Sollentuna där jag köper en pärm där jag ska sätta in mina reseberättelser. Sen promenerar vi lite till.


Jag kom hem vid åtta och nu måste jag diska upp i köket och sen ska jag sova. Imorgon kommer min kusin Helena hit, hon har varit i Frankrike sen i januari så det blir kul att träffa henne igen.

Vardag: Blandat | | 6 kommentarer |
Upp