Stan's mysigaste café

Följde med Anna in till stan (Linköping) idag. Hon skulle övningsköra och under den tiden gick jag och köpte te samt tog en liten promenad i Trädgårdsföreningen. När hon var klar mötte jag upp henne och vi gick till Lagerhaus där jag köpte en kudde med texten "Live what you love".

Efter kuddköpet gick vi till ett café som jag gått förbi många gånger och sneglat på, det har sett så mysigt ut. Egentligen passar det inte alls in i stadsmiljön, förmodligen är det därför jag har gillat det så mycket. Café Berget & Tehus. Vi gick in. Jättemysig miljö med skrymslen och vrår, gammeldags inredning, det kändes som om man var hemma hos någon. Jag beställde kladdkaka och te och det var jättegott. Det var inte heller jättedyrt. Helt klart värt besöket!


Stan's mysigaste caféHoppas ni har haft en finfin dag!
Kramar
Vardag: Blandat | | 5 kommentarer |

Skymningsstad


2012-01-29
Skymningsstaden

Foto: Stockholm | | 11 kommentarer |

Just another Monday

Tjugo över sju imorse gick jag och min granne-mitt-emot hemifrån, vi mötte upp hennes kompisar och  traskade iväg mot universitetsområdet. Jag svängde av tidigare än dem för att möta upp en av mina kurskompisar för att fortsätta gå mot föreläsningssalen. Fyra timmar föreläsning blev det, eller vi hade ju lite raster och sen fick vi sluta en kvart tidigare, så kanske totalt 3½ timmar lång blev föreläsning.

Efter föreläsningen stannade jag kvar i skolan och pluggade lite, vi har grupparbete nu, vi ska planera exkursion som vi ska genomföra i maj. Planeringen ska vara inne i nästa vecka så nu är det research som gäller. Det svåra är att det finns lite material att titta på. Vi satt i alla fall och spånade idéer i en timme och kom fram till en del, hur vi skulle jobba vidare osv.

Vid två-tiden lämnade jag universitetet i solskenet och började gå hemmåt. Det var så skönt ute och kameran var med så det blev en omväg hem förbi Gamla Linköping. Det var verkligen härligt. Det tog en timme hem istället för den vanliga kvarten.

Väl hemma var det varmt och skönt inne, har kommit på att mitt element fungerar trots allt, så nu är det hela 21 grader vid fönstret, vilket det inte har varit på hela vintern. Lite tedrickande och bildfix har det blivit. Borde plugga lite men det skjuter jag upp i vanlig ordning, ikväll så... ;-)

Kramar


När jag gick hemåt, genom Vallarondellen idag.
2012-01-30

Vardag: Blandat | | 5 kommentarer |
Upp