Just another Monday

Tjugo över sju imorse gick jag och min granne-mitt-emot hemifrån, vi mötte upp hennes kompisar och  traskade iväg mot universitetsområdet. Jag svängde av tidigare än dem för att möta upp en av mina kurskompisar för att fortsätta gå mot föreläsningssalen. Fyra timmar föreläsning blev det, eller vi hade ju lite raster och sen fick vi sluta en kvart tidigare, så kanske totalt 3½ timmar lång blev föreläsning.

Efter föreläsningen stannade jag kvar i skolan och pluggade lite, vi har grupparbete nu, vi ska planera exkursion som vi ska genomföra i maj. Planeringen ska vara inne i nästa vecka så nu är det research som gäller. Det svåra är att det finns lite material att titta på. Vi satt i alla fall och spånade idéer i en timme och kom fram till en del, hur vi skulle jobba vidare osv.

Vid två-tiden lämnade jag universitetet i solskenet och började gå hemmåt. Det var så skönt ute och kameran var med så det blev en omväg hem förbi Gamla Linköping. Det var verkligen härligt. Det tog en timme hem istället för den vanliga kvarten.

Väl hemma var det varmt och skönt inne, har kommit på att mitt element fungerar trots allt, så nu är det hela 21 grader vid fönstret, vilket det inte har varit på hela vintern. Lite tedrickande och bildfix har det blivit. Borde plugga lite men det skjuter jag upp i vanlig ordning, ikväll så... ;-)

Kramar


När jag gick hemåt, genom Vallarondellen idag.
2012-01-30

Vardag: Blandat | |
#1 - - therese:

Åh, vad lite snö ni har! LYX!

#2 - - Anonym:

fin bild!

#3 - - Fotograf Annie:

Svar till Therese: Vadå lyx? Jag vill ha mer snö! Vi kan byta ;)Svar till Jennifer: Tack :)

#4 - - Anonym:

Jättefin bild! Ser ut som ett skönt väder också =P

#5 - - Fotograf Annie:

Svar till Rockstarpose: Tack så mycket. Ja, det var riktigt härligt väder, solsken och kyligt uppfriskande :)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp