Stan's mysigaste café

Följde med Anna in till stan (Linköping) idag. Hon skulle övningsköra och under den tiden gick jag och köpte te samt tog en liten promenad i Trädgårdsföreningen. När hon var klar mötte jag upp henne och vi gick till Lagerhaus där jag köpte en kudde med texten "Live what you love".

Efter kuddköpet gick vi till ett café som jag gått förbi många gånger och sneglat på, det har sett så mysigt ut. Egentligen passar det inte alls in i stadsmiljön, förmodligen är det därför jag har gillat det så mycket. Café Berget & Tehus. Vi gick in. Jättemysig miljö med skrymslen och vrår, gammeldags inredning, det kändes som om man var hemma hos någon. Jag beställde kladdkaka och te och det var jättegott. Det var inte heller jättedyrt. Helt klart värt besöket!


Stan's mysigaste caféHoppas ni har haft en finfin dag!
Kramar
Vardag: Blandat | |
#1 - - Hattifnatt:

Åh det där såg verkligen supermysigt ut! På något vis passade det ändå in tycker jag! Sådär slumpmässig fit!

Vad glad jag blev av din kommentar i min blogg! jag träffs jättegärna. Just denna vecka så jobbar jag hela helgen och torsdag. Sen har jag seminarium imorgon och på fredag har jag ett möte med en lärare, som jag måste på.

Du får jättegärna komma till Norrköping om du känner för det, vi kommer flytta i mars så jag tänkte försöka skrapa ihop lite flyttlådor men det hindrar ju inte att man bjuder på en kopp te!

Förutom det så jobbar jag ju i Linköping, Ur & Penn IKANO-huset närmare bestämt! Eftersom jag inte jobbat där så länge så är jag lite återhållsam med att gå ut med det. :)

Nu snart väntas sängdags. En ny dag är på ingång! kram

#2 - - Sanna:

Mysigt :D

#3 - - Josefine:

Åh, jag har också tänkt flera gånger på att jag vill gå dit och se hur det är! Är det nåt du skulle rekommendera? :)Sv; Jag vet inte om vi kommer ha så stor användning av den boken, men eftersom den stod med på den obligatoriska kurslitteraturlistan så köpte jag den med :p

#4 - - Fotograf Annie:

Svar till Sanna: Ja det var verkligen jättemysigt :)Svar till Josefine: Jag kan helt klart rekommendera det. Kanske att det är lite trångt om det är mycket folk, men en vardag som igår var det inte så mycket folk och man fick ganska gott om plats :) Helt klart värt ett besök!

#5 - - AnnaKK:

Att det heter Berget kan man verkligen förstå! Vilket läge!! :-) Och jisses vad jag blev galet sugen på kladdkaka nu...Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp