Vad fotar jag?

För ett par veckor sedan klättrade jag på staketet på verandan hemma hos mamma och pappa, allt för att få en bra vinkel när jag fotade vid rosorna. Det var ett läckert motiv och vad gör man inte för konsten. Hur som helst så var det helt klart värt det, för jag blev nöjd med bilderna.
 
Under tiden jag fotade med systemaren tog två ganska misslyckade "behind the scenes"-bilder. Men vad gör man när man känner att man måste se väldigt rolig ut, inte har någon som vill ta kort på mig och inte heller hade jag med stativ? Jo, man ställer lilla kompaktaren med självutlösare på bordet... En bra bild blev det inte, men två halvroliga som jag bjuder på, för jag ser ju inte klok ut. Någon som vet vad jag fotade?
 

Otroligt smickrande vinklar men väldigt roligt.
Bilderna jag tog med systemaren kommer i ett senare inlägg...
 
 
Bilder på mig | | 6 kommentarer |

Närbild - Snöbärsbuske

Foto: Natur | | 5 kommentarer |

Helgen flög iväg

Har märkt att bloggen ser lite knasig ut till och från nu i Firefox, andra bloggar på blogg.se(?) verkar ha samma problem. Jag hoppas att ni har överseende med detta och att det löser sig snart.
 
Helgen fick vingar och flög iväg, tiden gick helt galet fort och jag var knappt inne på mitt rum.
 
Lördagen var det en del småfix på förmiddagen, mitt på dagen satte jag mig på bussen in till stan för att möta upp Shora vid caféet Chocolat. Jag hade aldrig fikat där förut, men det kommer jag definitivt göra igen. Jättegott och gulligt te, god hallonmoussetårta och det var mysigt. Efter fikat gick Shora och jag till Trädgårdsföreningen och fotade, vidare ner mot Stångån (fotade), sedan gick vi till Gamla Linköping där vi inte bara fotade, vi tog även en glass på ett mysigt café. Efter glassandet gick vi mot universitetsområdet, där skiljdes våra vägar åt och jag gick hemåt. Det var blev en lång men trevlig och härlig promenad med två mumsiga fikapauser. Kunde inte ha blivit bättre.
 
Väl hemma följde jag med M till Hemköp, sedan hämtade jag min tvätt och slängde i fyra tvättmaskiner. Satte mig ute på gräsmattan i solen och tittade på när M och K lekte med diablos. Hämtade och hängde tvätten, sedan blev det middag i köket och filmtittande, vi såg filmen "In Time", jag gillar den jättemycket.
 
Lördagsbilder från instagram - @fotografannie
 
 
Söndagen var inte direkt lugnare, upp klockan åtta för att cykla till Valla en timme senare. Där mötte jag upp Shora, vi hade denna gång med oss telezoomarna (som legat hemma på lördagen) och vi fotade änder och andra fåglar.
 
Sedan cyklade jag hem och hämtade en tröja (då det var ganska kallt) och cyklade sedan vidare mot min mosters hus. Där bjöds det på tårtfika. Lekte även med lillkusinen, vi åkte rutchkana i lekparken (ja, jag åkte också, man måste ju passa på när man kan?), läste massor av sagor och hade jättekul.
 
På eftermiddagen åkte vi till Gamla Linköping och gick på friluftsteatern, Pettson och Findus. Lillkusinen skulle sitta i mitt knä hela tiden vilket var mysigt. Några regnstänk fick vi på oss men teatern var verkligen superbra.
Efter teatern åkte vi tillbaka till min moster, åt middag och hade trevligt. Vid tio-tiden cyklade jag hemåt igen och sen var det dags att sova. 
 
Söndagsbilder från instagram - @fotografannie
 
 
Och idag har jag jobbat, det blev ett längre arbetspass, skulle ha jobbat 12-16 men fick jobba 12-18, alltid kul att jobba lite extra. Nu är jag hemma och har fixat momsdeklarationen och ska fixa bilderna från helgen.
Vardag: Blandat | | 2 kommentarer |
Upp