Mobilbilder från dagen

Förkylningen jag har dragit på mig sitter fortfarande bara i halsen och går lite upp och ner. Har hängt i korridoren idag, tagit det lugnt och läst en hel del. På eftermiddagen tog jag en promenad till min mosters hus där jag fick mysa lite med lillkusinen, plocka tussilago och gunga henne innan jag fick middag. Efter middagen fikade vi lite te och sen blev det en tur till Maxi för att handla. 

Hade inte med mig någon kamera, vilket var lite surt när ljuset blev jättefint och en jättefin regnbåge målade upp sig på himlen, men men, det kommer fler tillfällen. Bjuder på lite mobilbilder från dagen (dock inte på regnbågen).

Vardag: Blandat | |
#1 - - AnnaKK:

Det där med kamera i mobilen är ju en prima nödlösning när systemkameran "glömts" hemma - fast jag brukar alltid ha min lilla kompaktkamera med mej i jackfickan, så jag använder den minst tio gånger hellre än mobilen.Hoppas du får tillfälle att fota regnbågen en annan gång! :-)

#2 - - Sami:

Fina bilder :)

#3 - - Fotograf Annie:

Svar till AnnaKK: Ja, mobilen är verkligen räddaren i nöden ibland. Fast jag brukar nästan alltid ha med mig någon systemare istället. Kompaktkameran används inte lika flitigt sen jag skaffade min samsung-mobil, har dock funderat på att köpa en ny lite bättre kompaktare att ha med jämt :)Ja, det lär dyka upp fler regnbågar på himlen :) Så ska jag fota.Svar till Sami: Tack, jo de duger, man ser i alla fall vad som är på bilderna och så de fyller en slags minnesfunktion ;) Men de är inte jättebra ;)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp