Långhelgen

Långhelgen gick väldigt snabbt.

Tog sovmorgon på torsdagen, därefter blev det en spontan utflykt till Tinnerö eklandskap med några från korridoren, när vi kom hem därifrån fixade vi en gemensam tacos-middag. Det skrev jag om här.

Fredagen och lördagen bestod av jobb vilket var superkul. Skönt att få jobba lite mitt i allt. På lördagkvällen tittade jag (tro det eller ej) på hela Champions league-finalen med Anna i köket. Jag som egentligen är totalt ointresserad av fotboll tyckte att det var helt okej, nästan spännande. Tänk vad gott sällskap kan göra. Insåg dessutom att det måste vara svårt att vara fotbollsspelare, jag menar, tänk att hålla koll på bollen, på sig själv, på alla andra, på vilket håll man ska springa. Sen måste de även se snygga ut då det är sjukt mycket sportfotografer som vill få bra bilder. Det kan inte vara helt lätt att vara fotbollsspelare med andra ord... ;-)

Idag träffade jag Shora, vi fikade och pratade. Sen blev det en lång promenad genom Trädgårdsföreningen och vidare mot Gamla Linköping med avslutning vid Valla och universitetet. Riktigt härligt. Fotade gjorde vi såklart också. Bilder dyker upp så småningom.

Nu plingade det på dörren. Dags för söndagsstädning av köket och sedan söndagsfika.
Hoppas ni haft en toppenbra helg, det har jag haft.
Kramar

Vardag: Blandat | |
#1 - - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!:

Låter som en härlig långhelg! :) Trevligt med söndagsfika också, det hann vi också med idag :)- tack fina du :D Vi hade en riktigt bra helg vi med! <3

#2 - - Fotograf Shora A.:

Det var supertrevligt! <3 Det borde vi göra om!

#3 - - AnnaKK:

Du borde prova att fota fotboll nån gång också - DET är kul!!! :-D Särskilt om man ändå inte är så intresserad av matchen i övrigt, för det har jag märkt att när jag har kameran med mej på match så fungerar den ungefär som som en skygglapp... Man ser bara det man ser i sökaren, och har inte en aning om vad som händer bortanför den... <:-I Men förhoppningsvis så har man fokus där det viktigaste händer - och får till en och annan bra bild! :-)

#4 - - Fotograf Annie:

Svar till Adara: Yes det var jättehärligt hela helgen. :) Härligt att ni också hade en härlig helg och söndagsfikade :)Svar till Shora: Klart vi måste göra om det :DSvar till AnnaKK: Ja, jag får väl göra det nästa gång jag ser en match på riktigt (händer väldigt väldigt sällan). Men det skulle kanske vara kul o fota :P

#5 - - Carina:

Jättefint foto! Trevlig blogg!

#6 - - Fotograf Annie:

Svar till Carina: Tusen tack :)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp