Pentax K100D

När jag skulle köpa min första systemkamera åkte jag runt i flera butiker med pappa, kände på flera olika märken och modeller. Till sist stod det mellan en Canon och Pentax K100D. Jag fastnade till slut för Pentaxen, dels för att den kändes bäst i min hand och dels för att den var tusenlappen billigare än Canon (hade behövt vänta en månad för att ha råd med Canon-kameran). Pentax-kameran kom jag riktigt bra överrens med och jag tycker att det var en jättebra nybörjarkamera för mig.


Jag med min Pentax K100D - Foto: Netasha 
Bilder tagna av mig med Pentax K100D:

Info: Min Kamerautrustning | |
#1 - - AnnaKK:

Bra att du trycker på det där att kameran kändes bra i handen, för det är verkligen viktigt!! :-) Själv har jag nog aldrig ens hållt i en Pentax, men i desto fler Canon och Nikon. De båda har väl ungefär lika stor del av marknaden - och känns helt olika att hålla i. Så om inte Canon känns bra i handen på en person är nog sannolikheten stor att Nikon gör det istället, och vice versa.Tyvärr känns 7D:n inte riktigt lika skön att hålla i som 40D:n, fast att de är så pass lika och av samma märke - men i övrigt är jag helnöjd med nyförvärvet. :-)

#2 - - Fotograf Annie:

Svar till AnnaKK: Ja, kamerorna känns verkligen helt olika, jag föredrar Nikon framför Canon, men förmodligen då jag tycker Nikon är lite mer lik Pentax i greppet.Vad trist att inte 7D:n inte känns lika skön som 40D:n, förhoppningsvis är det bara en vanesak, så du kanske ändrar åsikt sen ;) Så var det för mig när jag bytte från Pentax K20D till K-5, nu älskar jag K-5an :P

#3 - - Karin:

Finfina Bilder!

#4 - - Johanna Öberg:

jätte fina bilder:)

#5 - - Sofia:

Ha en fin dag! :D

#6 - - Fotograf Annie:

Svar till Karin: Tack så jättemycket :)Svar till Johanna: Tusen tack :)Svar till Sofia: Tack detsamma :)

#7 - - Elin:

Gud vilka fina bilder du tar! :)

#8 - - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!:

så härliga bilder, fint kollage! :D

#9 - - Fotograf Annie:

Svar till Elin: Tack så jättejättemycket :)Svar till Adara: Tusen tack fina du :)

#10 - - Kulla Ojaaru:

Du har mycket fina bilder. Och du har roliga kommentarer. Jag kollade upp hur man gör sin egen fotoblogg och hamnade se din. Jag vill börja fotografera seriöst nu och fick bra tips från din sida. Tack. Mvh Kulla från Julita

#11 - - Fotograf Annie:

Svar till Kulla: Tusen tack, vad glad jag blir att du gillar mina bilder och kul att du hittade inspiration på min blogg :)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp