Gott nytt år!

 
Gott nytt år allihopa!
 
Snart är år 2013 ett minne blott. Det är ett år som jag kommer minnas med leende läppar. Jag är otroligt nöjd med året som har varit och är övertygad om att nästa år också kommer bli jättebra. Min årsresumé av året kommer lite senare men jag kan ändå inte låta bli att lyfta några saker som jag är lite extra glad över.
 
Att jag blev ordförande i fotoföreningen Linslusen är någonting jag absolut inte ångrar. Det var mycket att lära sig men det har varit värt det. Jag har lärt mig mer hur föreningsliv fungerar och jag har även utvecklat fotointresset med analogt foto, nya infallsvinklar och synsett.
 
Firman går det bättre och bättre med och jag är nöjd med de fotojobb jag gjort i år och ser fram emot alla fotouppdrag nästa år. Nästa år fyller min firma fem år, vilket är lite ogreppbart men otroligt roligt, jag är så glad över att jag startade min firma.
 
Jag är glad över att jag lärt känna flera härliga människor i år och jag är såklart glad över att jag fått fortsätta umgås med de härliga kompisar jag lärt känna tidigare också. Familjen, släkten och vännerna betyder otroligt mycket och ni ska ha ett tack!
 
Ikväll firar jag in det nya året här i Linköping med god mat och härliga kompisar. Det här blir sista inlägget för i år här på bloggen. Vi ses nästa år och då återkommer jag med många bilder från julhelgen och även med årsresuméen som jag tidigare nämnde.
 
Med det vill jag tacka för 2013 och önska er alla ett riktigt gott nytt år!
Vardag: Blandat | | En kommentar |
Upp