Gott nytt år!

 
Gott nytt år allihopa!
 
Snart är år 2013 ett minne blott. Det är ett år som jag kommer minnas med leende läppar. Jag är otroligt nöjd med året som har varit och är övertygad om att nästa år också kommer bli jättebra. Min årsresumé av året kommer lite senare men jag kan ändå inte låta bli att lyfta några saker som jag är lite extra glad över.
 
Att jag blev ordförande i fotoföreningen Linslusen är någonting jag absolut inte ångrar. Det var mycket att lära sig men det har varit värt det. Jag har lärt mig mer hur föreningsliv fungerar och jag har även utvecklat fotointresset med analogt foto, nya infallsvinklar och synsett.
 
Firman går det bättre och bättre med och jag är nöjd med de fotojobb jag gjort i år och ser fram emot alla fotouppdrag nästa år. Nästa år fyller min firma fem år, vilket är lite ogreppbart men otroligt roligt, jag är så glad över att jag startade min firma.
 
Jag är glad över att jag lärt känna flera härliga människor i år och jag är såklart glad över att jag fått fortsätta umgås med de härliga kompisar jag lärt känna tidigare också. Familjen, släkten och vännerna betyder otroligt mycket och ni ska ha ett tack!
 
Ikväll firar jag in det nya året här i Linköping med god mat och härliga kompisar. Det här blir sista inlägget för i år här på bloggen. Vi ses nästa år och då återkommer jag med många bilder från julhelgen och även med årsresuméen som jag tidigare nämnde.
 
Med det vill jag tacka för 2013 och önska er alla ett riktigt gott nytt år!
Vardag: Blandat | | En kommentar |

Vitt i december

21 december 2013
Foto: Natur | | 3 kommentarer |

Lugna dagar i Sollentuna

Det har varit några ovanligt lugna dagar i Sollentuna hos föräldrarna. Oftast när jag är här brukar jag träffa kompisar mest hela tiden, nu har jag mest varit hemma hos föräldrarna. I fredags bjöd jag och brorsan hit farmor på middag, det blev tvårätters då brorsan gjorde huvudrätten (potatisrulle och kött, jättegott) och jag gjorde efterrätten som blev någon lime och chokladmousse.
 
Men igår hann jag knappt vara hemma (därav frånvaron här på bloggen). På förmiddagen åkte jag till Väsby för att hälsa på Linnea. Sen åkte jag in till Stockholm och fotade i mörkret, då var jag riktigt glad att jag hade med mig en putsduk i kameraväskan för det småregnade till och från, men med putsduken kunde jag torka av linsen några gånger så det inte blänkte så mycket. Tänkte även göra en karta och lägga upp här på bloggen så ni kan se hur jag gick och var jag tog bilderna. Efter två timmar i huvudstaden åkte jag mot mamma och pappa igen för att direkt följa med dem till min faster där vi var bjudna på middag. Jag fick köra hem från Bromma sen efter en jättegod och trevlig middag.
 
En av bilderna från igår med alldeles för mycket regnstänk på linsen.
Bilderna som blev bättre får ni se i något annat inlägg när jag kommit hem till Linköping igen.

Idag var jag över en sväng hos Cili, sedan fotograferade jag henne och hennes syskon. Efter två timmar där fick jag skjuts hem av Cilis lillebror och åt lunch hemma med mamma, pappa och brorsan. Sen blir det förmodligen en promenad i solen och ikväll kommer Sofia och Therese hem till "mig". Måste också packa för imorgon åker jag hem.
 
Vardag: Blandat | | 4 kommentarer |
Upp