Lugna dagar i Sollentuna

Det har varit några ovanligt lugna dagar i Sollentuna hos föräldrarna. Oftast när jag är här brukar jag träffa kompisar mest hela tiden, nu har jag mest varit hemma hos föräldrarna. I fredags bjöd jag och brorsan hit farmor på middag, det blev tvårätters då brorsan gjorde huvudrätten (potatisrulle och kött, jättegott) och jag gjorde efterrätten som blev någon lime och chokladmousse.
 
Men igår hann jag knappt vara hemma (därav frånvaron här på bloggen). På förmiddagen åkte jag till Väsby för att hälsa på Linnea. Sen åkte jag in till Stockholm och fotade i mörkret, då var jag riktigt glad att jag hade med mig en putsduk i kameraväskan för det småregnade till och från, men med putsduken kunde jag torka av linsen några gånger så det inte blänkte så mycket. Tänkte även göra en karta och lägga upp här på bloggen så ni kan se hur jag gick och var jag tog bilderna. Efter två timmar i huvudstaden åkte jag mot mamma och pappa igen för att direkt följa med dem till min faster där vi var bjudna på middag. Jag fick köra hem från Bromma sen efter en jättegod och trevlig middag.
 
En av bilderna från igår med alldeles för mycket regnstänk på linsen.
Bilderna som blev bättre får ni se i något annat inlägg när jag kommit hem till Linköping igen.

Idag var jag över en sväng hos Cili, sedan fotograferade jag henne och hennes syskon. Efter två timmar där fick jag skjuts hem av Cilis lillebror och åt lunch hemma med mamma, pappa och brorsan. Sen blir det förmodligen en promenad i solen och ikväll kommer Sofia och Therese hem till "mig". Måste också packa för imorgon åker jag hem.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - David:

Oj, det var en överraskning, nytt inlägg en sekund efter min kommentar haha. :)
Nej du, jag tycker om bilder med en "ögonblick" känsla... jag tycker att bilden är rätt häftig faktiskt! :)

#2 - - Anonym:

Älskar bilden, grymt cool!

#3 - - Morgan:

Mycket bra bild detta och jag tycker att regnstänken på linsen förhöjer bilden.
Morgan

#4 - - anjelica i london:

jag tycker det blev riktigt fint med regnstänken :)
gott nytt år :)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp