Träffar kompisar

Åkte upp till Stockholm i måndags. Pappa och mamma kom och hämtade mig vid Centralen på vägen hem från skärgården. Vi åkte hem och lämnade mina väskor och Selma. Sen åkte pappa och jag till farmor och fikade lite innan vi åkte och handlade mat till henne och till oss själva. När jag kom hem igen dröjde det inte länge förrän Helena kom över. Vi lagade mat till mina föräldrar och åt. Efter maten tog vi en promenad i spåret.
 
 
Igår vaknade jag vid 05.30 för min lilla söta katt fick för sig att det var dags att gå upp. Hon gjorde allt som hon inte fick för att få min uppmärksamhet och min irritation växte och det blev omöjligt att somna om. En timme senare gav jag upp, då gick jag ut i vardagsrummet och Selma fick vara kvar inne på mitt rum. Jag fick iväg några mail och jobbade lite.
 
Vid elva åkte jag till stan med Lovisa, vi lunchade på Wayne's. Promenerade runt i Gamla stan och glassade på Drottninggatan innan vi promenerade till Slussen. Därifrån åkte vi till Sollentuna C där Lovisa skulle möta upp Frida. Hann säga hej till Frida innan jag åkte tillbaka till stan för att träffa Ida. Vi fikade och gick sedan ut en liten sväng precis vid Centralen för att fota. Sen skiljdes vi åt och jag åkte hem till Linnea för att se hennes nya lägenhet, där vi åt bakade kladdkaka och fikade. Vid tio-tiden på kvällen kom jag hem, ganska blöt efter att ha gått hem i regnet. Grannkatten smet in samtidigt som jag kom hem, Selma hälsade inte ens på mig, hon blev så upptagen med att busa med sin kille
 
Instagrambilder från igår (systemkamerabilder kommer en annan gång)
Ljusmys hos Linnea - Fika med Ida - Glassigt med Lovisa - Stockholm
 
Idag ska jag packa inför morgondagen. Det blir nog även en spontan plåtning med Frida, vilket var längesen. Därefter ska jag kanske träffa Cili.
 
Vardag: Blandat | | 3 kommentarer |
Upp