Profilbild på Facebook?

Tycker att det är så svårt att välja profilbild på Facebook ibland. Tog en ny nu sist jag var i skärgården, med vind i håret, som jag gillar. Den är lite galen men härlig på något sätt. Sen dagen efter så tar Josefina en bild på mig i Kungsträdgården som jag också gillade. Och nu igår tog Iza några andra fina bilder på mig. Så nu har jag tre potentiella bilder som är aktuella och skulle kunna fungera. Beslutsångest? Jorå.
 
Tur att jag har flera kanaler så jag kan slänga upp alla tre här på bloggen, vilken skulle ni ha valt?
 
Bilderna tagna av Josefina, Iza och mig
Bilder på mig | | Kommentera |

Toalettbekymmer, tenta och ledighet

Det som är skönt att ha tenta som börjar klockan två är att man inte behöver oroa sig för att försova sig. Men jag var tvungen att gå upp tidigt ändå, för igårkväll märkte jag att ett rör till toaletten hade börjat droppa. Jag ringde felanmälningsjouren redan då, men de frågade om jag hade en golvbrunn och eftersom jag har det så sa de åt mig att ringa och felanmäla på kontorstid istället. Så klockan sju imorse ringde jag, vid halv tio kom en man hit och fixade toaletten. Sov lite halvtaskigt i natt också bara för att jag oroade mig förmodligen att det var hade större fel med toaletten än vad det var. Det tog väl en halvtimme att fixa för rörmokaren. Tycker hur som helst att när det kommer till vatten och läckor så kan sådana skador vara rätt allvarliga ibland. Det och elfel är något jag inte gärna försöker fixa själv i alla fall.
 
Sen var det bara att sitta och vänta på att tiden skulle gå så att man skulle få skriva den där tentan. Tentan som förövrigt visade sig var väldigt jobbig att skriva. Jag får delvis skylla mig själv då jag inte har pluggat så mycket som jag borde, åkte ju bort och var lite ledig. Men jag ångrar ingenting oavsett hur det går, för jag har haft galet bra dagar. Sedan var tentan jobbig på det sättet att den var stor, den täckte in allt och det var 13 uppgifter, och runt totalt 150poäng. 15 handskrivna A4-sidor lämnade jag in efter 2½ timmar. Då lämnade jag in för att jag inte orkade mer, det var så tråkigt att sitta där och skriva. Vet inte om jag hade kunnat lägga till så jättemycket till heller, kanske lite.
 
Nu är jag ledig några dagar på riktigt, i alla fall från pluggandet. Nästa kurs börjar på måndag. Ska försöka få gjort en del föreningsfixande som jag ligger lite efter med. Har knappt tänkt på min firma på sistone heller så det ska jag också göra. Försöka redigera bilder så jag kommer i fas där igen. Ska spela lite gitarr också, gör det nästan varje dag nu, det går inte att låta bli, även om det kanske inte låter så bra. Vad vore livet utan musik? Sen ska jag träffa kompisar också, det kommer jag inte att kunna låta bli. Egentligen är det väl ingen större skillnad från när jag pluggar, för jag har så dålig självdisciplin när det kommer till det. Så det där med ledighet är väl relativt.
Vardag: Blandat | | En kommentar |

Tentauppladdning

Under hela dagen har jag suttit inne och pluggat, det har faktiskt gått ganska bra. Bara någon enstaka paus med gitarren blev det. Framåt femtiden däremot gick jag hemifrån, då hämtade Iza upp mig och vi åkte ut mot Tinnerö för att fota. Dels fotade vi varandra och dels natur. Några nyfikna kossor fick också fastna på bild. Helt klart bra och avslappnande tentauppladdning. Sol och skog.
 
Bild från idag. 
 
Hon och jag var även ute och fotade lite igår i Trädgårdsföreningen och gick sedan runt lite på stan. Då badade min kameraväska i Tinnerbäcken, axelremmen släppte från ena sidan och den rullade ner i bäcken. Som tur var så klarade sig innehållet, det var bara ett kamerabatteri (och utsidan på väskan) som blev väldigt blött. Men den väskan kommer jag nog inte våga använda igen, synd, då det var den väskan jag använt mest.
 
Bild från igår.
 
Fler bilder från igår och idag kommer dyka upp på bloggen efter imorgon, för just nu kommer jag inte att sitta och pyssla jättemycket med bilderna. Det får nämligen skjutas upp till efter morgondagens tenta. Men vill ni se en spontan bild som Iza tog på mig igår, gå in på hennes Facebooksida.
Vardag: Blandat | | En kommentar |
Upp