Gott Nytt År!

Första januari i år sa jag att det här året skulle bli superbra och det blev det. Det har hänt så mycket roliga saker. Jag har lärt känna nya människor och umgåtts med folk jag verkligen tycker om. Firman fyllde fem år och jag blev omvald som ordförande i fotoföreningen Linslusen. En efterlängtad resa till Island blev av. Det kunde inte ha blivit så mycket bättre i år. Snart är det nytt år och jag ska dels summera hela året i fyra inlägg, precis som vanligt vid årsslut, det har väl blivit lite av en tradition. Sen ska jag helt klart bestämma mig för att 2015 också ska bli ett sjukt bra år, men nya utmaningar och äventyr.
 
Nästa år blir spännande. Då kommer jag att ta examen, och efter det vet jag inte vad jag vill göra, kanske läsa lite roliga kurser i ledarskap eller mer historia. Eller så börjar jag jobba direkt. Var i landet vet jag inte. Det får tiden utvisa. Det är läskigt att inte veta, samtidigt så spännande och skönt. Ett bra år kommer det bli i alla fall, för det har jag bestämt mig för!
 
Hur som helst, jag vill önska er alla ett gott nytt år och hoppas att ni också får ett toppenbra 2015.
 

Gott Nytt År!
 
Vardag: Blandat | | Kommentera |

Stan är full av vatten

Vandrade längs med frusna gator i Stockholm i söndags. Under en blå himmel. Musiken spelades i hörlurarna och kameran var med. Det var skönt att bara strosa runt där själv i några timmar. Stockholm är verkligen en av de vackraste städerna som jag har varit i, med allt vatten. Tänkte på det, de städer jag tycker om lite extra är städer med vatten, som t.ex. Stockholm, Venedig, Leiden, Hudiksvall, Norrköping.
 
Hur som helst, här kommer ett gäng bilder från dagen i Stockholm (fler kommer i ett annat inlägg).
 
28 december 2014
Foto: Stockholm | | En kommentar |

Hemma i Linköping igen

Vid tolvtiden igår kom jag hem till lägenheten igen. Det var riktigt skönt att få landa lite. Vägen ner gick jättebra, jag fick köra automat för första gången, det var lite speciellt. Motorvägen var väl inte så konstig, men att sedan köra av och när man skulle stanna utan att koppla och växla, det var konstigt. Anledningen till att jag åkte bil var att Mari skulle åka ner på morgonen och hon hade bil, så hon hämtade upp mig och jag fick åka med (och även köra lite). När jag kom hem tog jag en promenad och hämtade ut ett paket på posten. Sedan tog jag det bara lugnt, så skönt att vara ensam och hemma hos sig själv igen. Jobbade lite, och galet vad min dator är snabb i jämförelse med föräldrarnas. På kvällen tog jag dock en promenad med Anna i min klass, sedan följde jag med henne hem och drack en kopp te och tittade på hennes kattunge (13 veckor gammal).
 
I söndags började jag dagen med att åka in till S:t Eriksplan där jag mötte upp Matilda (som jag lärde känna i början av året, via twitter). Vi tog en kaffe och pratade en hel del. Det var hur kul som helst och det kanske kan bli något samarbete framöver. Vi skiljdes åt på Kungsholmen sen, och då fick jag för mig att gå till Stadshuset. När jag kom till Stadshuset fortsatte jag till Gamla Stan via Riddarholmen, sen passerade jag Slussen, Katarina kyrka och Medborgarplatsen innan jag tog tåget mot Sollentuna igen från Stockholm Södra. Det blev en långpromenad i kylan med kameran, precis vad jag behövde, det blev lite egentid.
 
28 december 2014 (fler bilder från den dagen kommer senare)
Vardag: Blandat | | 2 kommentarer |
Upp