En bild om dagen - februari 2014

Ytterligare en månad har passerat. En väldigt konstig sådan rent vädermässigt. Men väldigt bra i alla fall. En skärgårdstur blev det och så lyckades jag fortsätta med att ta en bild om dagen med systemaren. Nu är jag uppe i 90 dagar i rad.
 
- länk till projektet, om du vill se bilderna i större format -
 
Tankarna kring projektet är att fota minst en bild om dagen med en systemkamera. Under tiden har jag kommit fram till att jag vill ha alla bilderna i samma format för att det blir mer lättöverskådligt när man lägger de bredvid varandra (som kollaget ovan). Annars vill jag ha en variation på bilderna (d.v.s. inte samma motiv varje dag). Hur tycker du att jag lyckats? Har du någon favoritbild?
Ett foto om dagen | | 7 kommentarer |

Fika och knorrsvans

Tog en paus från pluggandet en stund idag igen. Den här gången åkte jag hem till Shora där jag blev bjuden på fika. Träffade även hennes nya hund för första gången. En supersöt liten blandrastik med knorrsvans. Tog några bilder med systemkameran, ska blogga bilderna i ett annat inlägg sen när jag hunnit gå igenom dem, måste få klart en komplettering som ska in imorgon först. Men här får ni en tjuvkik. 
 
Knorrsvans
 
(Finns även en annan bild på hunden på min facebook-sida)
Vardag: Blandat | | En kommentar |

Norrköpingsvisit

Det blev lite sovmorgon imorse, sen skrev jag ut saker till en komplettering jag ska göra till på fredag. Gick hem till Karin och hjälpte henne komma igång med Elements sedan tog vi en promenad. Avslutade promenaden med att hämta ut ett paket (nu har jag alla "Torka aldrig tårar utan handskar"-böckerna). Sedan traskade jag mot campus för att sätta mig på campusbussen till Norrköping.
 
I Norrköping mötte jag upp Matilda. Vi tog en fotorunda, fotade lite vissna växter i rabatter. Jag fastnade på Matildas minneskort. Och hon fastnade på mitt (bl.a. när hon ligger ner på trottoaren mitt i stan). Efter vår lilla fotorunda hamnade vi på ett mysigt kondotori/café och fikade. Jag åt min första semla för i år (det är sjukt svårt att skriva "semla" för mina fingrar vill skriva "Selma"). Strax efter fem skiljdes vi åt och jag åkte hem till Linköping.
 
Matilda i "vassen".
 
Har precis pratat med mamma och pappa i telefon (andra gången den här veckan=mer än vanligt) och ätit middag. Nu ska jag ta en kopp te och gå igenom papprena jag skrev ut imorse.
 
Bild på semlan var väl ett måste...
 

P.s. såg att Matilda bloggat också bloggat om eftermiddagen, läs hennes inlägg här.
Vardag: Blandat | | Kommentera |
Upp