Det här är jag, nu.

Har fixat om lite här på bloggen, tog t.ex. bort min drop-down-meny (som jag tröttnat på) så nu hittar ni kategorierna i högermenyn. Tog även bort lite text om mig själv i högermenyn och hänvisar istället till kategorin om mig, men inläggen där var inte uppdaterade på länge så därför tänkte jag skriva ett nytt inlägg om mig själv. Det har ju hänt en del sedan 2009... Så vem är jag idag?
 
 
Annie Fredriksson är mitt namn och jag bor numera i Linköping. Jag flyttade hit från Sollentuna för att plugga på universitetet till lågstadielärare. När jag flyttade hit gick jag även med i Fotoföreningen Linslusen, och våren 2013 råkade jag även bli ordförande för föreningen.
 
Våren 2009 blev jag egen företagare och började frilansa som fotograf. Sedan dess har jag fotograferat åt både privatpersoner och företag. Bröllop, porträtt och event. Jag har även håller även i fotokurser. Läs mer på min hemsida.
 
Tre ord som beskriver mig ganska bra är glad, envis och nyfiken. Sen finns det väl en väldigt massa andra ord som också passar in, så frågar ni mig imorgon svarar jag kanske med tre andra ord. Hur som helst. Jag försöker att se positivt på det mesta och göra sån't som jag tycker är roligt. Jag tror att det finns något positivt med allt, livet har inte alltid varit lätt, men allt jag har varit med om har gjort mig till den jag är idag, och det är jag otroligt glad över. För jag är nöjd med mig själv. Men självklart kommer det dagar då jag tvivlar på mig själv, jag är ju inte mer än människa.
 
Musik lyssnar jag på mest hela tiden och jag skulle väl säga att musiksmaken är ganska blandad. Men för den som är nyfiken på vad jag lyssnar på just nu är väl min Spotify det som är mest uppdaterat när det kommer till min musiksmak.
 
Jag har en underbar familj och superhärliga vänner som jag blir glad av. Sen har jag sedan december 2012 världens gosigaste lilla katt som bor hos mig, Selma heter hon, en bondkatt född i Stockholms skärgård.
 
 
Foto: Adine Lundahl - 27 augusti 2014
 

 
 
Har ni några frågor om mig eller mitt företag, så är det bara att fråga på, antingen lämna en kommentar här eller maila mig.
 
 
Info: Om mig | |
#1 - - Catlover:

Det bara måste sägas:
Vilken underbar presentation av dig själv!!
Vilka underbara bilder du har! Eftersom jag är en nästan extrem kattälskare så är jag oerhört förtjust i dina kattbilder (dina andra bilder är också superfina!).
Att sedan få dela sitt liv med Selma som du gör... Kan det bli så mycket bättre egentligen? :)

Svar: Tack så jättemycket, vad glad jag blir. :D Ja, det är mysigt att få ha Selma hos mig, hon är verkligen en underbar liten katt :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp