Hemresedagen

Hemresedagen hade kommit med blandade känslor. Det var både skönt och tråkigt att åka hemåt. Frukost åt vi på morgonen sedan hämtade bussen oss vid klockan sju på morgonen. Vi kom tidigt till Keflavik flygplats och checkade in. Där väntade vi på flyget till Oslo. När vi kom fram till Oslo ställde vi fram klockan två timmar, så där försvann den dagen.
 
Hur som helst, så kom till slut planet som skulle ta oss till Arlanda. Vi landade enligt tidtabell vid 20.15. En timme senare var vi innanför dörren hemma hos mina föräldrar, trots att vi väntat lite på väskorna och åkt kommunalt. Det är så skönt att de bor nära flygplatsen. Vi satt uppe ett tag och kikade lite på bilderna på datorn, jag tvättade och packade. För dagen efter skulle jag till skärgården och Karin hem till Linköping.
 
Trötta efter en heldag med resande, trötta efter hela resans intryck, men så nöjda med resan. Tänk vad vi har sett mycket och fått uppleva mycket. Jag är så glad att vi fick se så mycket av ön, och se de fantastiska landskapen, åka/köra bil där och sist men inte minst att få fota där. Helt underbart. Island är ett land jag skulle vilja åka tillbaka till i framtiden.
 
 
Flygresan hem mot Sverige.
Resa 2014: Island | |
#1 - - Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

sv: Haha, ja jag kan verkligen förstå att du vill tillbaka. Nu måste jag också bara se till att ta mig i kragen och komma dit. Vi har kikat på lite resor, och det som lockar mest är ju att köra runt ön:)

Svar: Ja, gör det, vi körde runt ön. Stannade på två ställen och sov två nätter på varje ställe. Hade varit kul med några fler dagar på ön och fler stopp, men man hann runt utan att stressa och man fick se mycket. :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp