Hemhem och jul hos mormor

Idag gör jag någonting som jag inte har gjort på länge, jag bloggar. Sen jag åkte upp till föräldrarna för exakt en vecka sedan, och återförenades med min gosekatt, har jag inte haft någon blogglust så tog en paus helt enkelt. Levt i verkligheten lite mer än vanligt, eller något i den stilen.
 
På söndagen hälsade jag på hos farmor och sedan åkte jag in till huvudstaden för att träffa två av mina kusiner. På måndagen hade jag en lugn dag hemma och var ute med Selma i koppel. På kvällen åkt jag till Sollentuna centrum för att handla den sista julklappen och fika med Sofia. På tisdagen hälsade jag på i Cilis nya lägenhet. Vi fikade och åt middag och promenerade med vovvarna.
 
Fina Irja - Sollentuna C - Jag träffar Selma igen (som är sur på mig där)
 
På onsdagen packade jag, mamma och pappa in oss i bilen och åkt norrut till mormor, på vägen plockade vi upp brorsan i Uppsala. Hela familjen var därmed samlad och väl uppe hos mormor träffade vi min moster med familj och min morbror med familj. Så mysigt att träffa alla igen, speciellt småkusinerna. Det blev några dagar med mycket mat och fika. På julaftonsmorgon blev det en mysig morgonpromenad till en tjärn. Sedan var det vanligt julfirande med julgröt, Kalle Anka, jultomte och julbord. Jag fick bland annat en mysig morgonrock och en borrskruvdragare i julklapp.
 
Julaftons morgon - Kattungen Duffy - Jag på julafton
 
Idag åkte vi från mormor och jag sitter i skrivande stund hos mamma och pappa. De närmsta dagarna kommer bjuda på biobesök, restaurangbesök i Uppsala och skärgårdsvistelse. Så jag lär bli lite frånvarande på bloggen ett tag till. Men på instagram finns jag (@fotografannie) lite mer. Sedan kommer det en årsresumé som vanligt precis efter nyår. Bilder från min ledighet lär också dyka upp längre fram. Har en hel del fina på minneskorten och fler lär det bli de kommande dagarna.
 
 
Vardag: Blandat | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp