Två och en halv timmar

Solsken, vårluft, gräsdoft, grusiga asfaltsvägar. Två och en halv timma och några kilometer väg. Det är några ord som beskriver min och Adines lördagspromenad. Kamerorna var med och det blev några bilder, men mest gick vi nog och pratade.
 
28 februari 2015
Vardag: Blandat | | En kommentar |

Bland praktik, möten, föredrag och seminarium

Det har varit en galet hektisk vecka, jag har knappt hunnit vara hemma känns det som. Det har varit praktik om dagarna. Superkul att vara tillbaka, jag trivs fortfarande bra på den skolan jag är på nu. Barnen är härliga och det är personalen också, man blir glad av att komma dit.
 
I tisdags på kvällen höll jag föredrag om att vara fotograf med eget företag. Det var inte så många som var där, men det gick bra. Jag berättade lite om varför och hur jag startade eget för snart sex år sedan. Berättade och visade bilder från tidiga fotojobb och lite från senare fotojobb.
 
På onsdagen skulle jag haft möte, men personen jag skulle ha möte med uteblev. Efter praktiken åkte jag sedan till campus för ett seminarium. Och på kvällen var det dags för styrelsemöte. Det gick jättefort, vilket var skönt då vi alla var ganska trötta och jag hade haft en väldigt lång dag. Förmodligen var det sista styrelsemötet med den nu sittande styrelsen. På årsmötet i slutet av mars ska det nämligen utses en ny styrelse, då kommer jag inte längre sitta kvar som ordförande. Det är med blandade känslor, men i styrelsen stannar jag med största sannolikhet.
 
Igår var jag vikarie för min handledare, så fick ha klassen själv, vilket var spännande och roligt. Det gick jättebra och vi började bland annat med ett grupparbete om forntiden. Efter praktiken hade jag ett möte hemma hos mig, då satt vi och pratade om ideella föreningar och hur man startar en sådan. Sedan började vi även jobbet med att skriva föreningsstadgar. Det ska bli så spännande. Det är kul att prova någonting nytt, har ju startat en firma förut så varför inte starta en ideell förening nu. Hur som helst så berättar jag mer om det vid ett annat tillfälle.
 
Idag fick jag sluta ganska tidigt från praktiken. Satt och pratade med min handledare efter att barnen slutat, då gick vi igenom bedömningsunderlaget (halvtidsavstämning) och det kändes bra. Det finns fortfarande saker att träna på (och det känns jättebra), det är så roligt att få utvecklas. Sedan åkte jag och Anna hem till Ryd, fikade och planerade lite inför måndagen. Nu sitter jag vid datorn, för första gången på länge, om man inte räknar med jobb. Nu ska jag redigera bilder och skriva på lite olika dokument till Linslusen. Sen ska jag ta helg tills på söndag, för då ska jag fotojobba.
 
Uppdaterar med bilder vid något annat tillfälle. Har inte hunnit fixa någon lämplig bild till det här inlägget.

Sen kan jag påminna om min tävling jag har på Facebook just nu (sista dagen att delta är 28/2-2015). Kika in den här.
 
Vardag: Blandat | | Kommentera |

Adine och hennes kamera

Fem bilder, som jag tog i början av januari, på Adine och hennes kamera.
 
7 januari 2015
Foto: Människor | | 2 kommentarer |
Upp