Sista dagen

Tävlingen är avslutad - vinnaren blev Johanna med det här bidraget.
Tack alla ni andra som deltog i tävlingen. Det var riktigt svårt att välja ut en vinnare av alla fina bilder.
 
Sista dagen att delta i tävlingen jag har uppe på bloggen nu. Klicka här för att komma till tävlingen.
 
Vardag: Blandat | | 3 kommentarer |

Första praktikveckan

Efter första veckan av praktiken känns det fortfarande lika bra som det gjorde efter de två första dagarna. Om inte ännu bättre. Jag har lärt känna barnen bättre. Rutinerna blir man säkrare på. Jag och Anna (som har praktik i "min" parallellklass) har planerat ihop en lektionsserie för engelskan och tagit över det ämnet, vi höll i första lektionen nu idag. Det var jättekul och ska bli så kul att fortsätta med det. Vi ska även hålla i lektioner om forntiden. I svenskan läser barnen en bok gemensamt och vi håller i de lektionerna och barnen får då svara på frågor.
 
Det blir ganska långa dagar. Igår åkte Anna och jag hem på eftermiddagen och satt hos mig och planerade. Då hade hon tagit med sig sin kattunge också. Det var fjärde gången var det som Marley och Selma träffades och nu gick det riktigt bra, de busade med varandra. Två flugor i en smäll alltså, dels aktivering av katter som varit ensamma en lång dag och så fick vi planeringen gjord.

Hela veckan har kretsat väldigt mycket kring praktiken och planering, vilket har varit jättekul. Men i onsdags kväll hann jag även iväg en sväng till fotoföreningens studiohäng där jag agerade modell.
 
Såhär såg det ut på onsdagens studiohäng.
Bilden på mig (till höger) har Ove tagit m. sin mobil, resten har jag tagit med min mobil.
Vardag: Blandat | | En kommentar |

Analogt Stockholm

Var en sväng i mörkrummet i helgen och framkallade rullen jag fotade under min julledighet i Stockholm. För varje gång jag fotar med Rolleiflexen och för varje gång jag är i mörkrummet så får jag mersmak. Det är så roligt, det är spännande att se om det blir några bilder, och hur det blir. Det finns en tjusning i att inte se bilderna direkt. Man får tänka på ett annat sätt vilket jag tror är nyttigt. Hur som helst, av dessa bilder tror jag att jag är mest nöjd med den längst ner till höger, vilken är din favorit?
 
December 2014
Foto: Analogt, Foto: Stockholm | | 4 kommentarer |
Upp