Kyra

Här är några bilder på Ishans söta syster Kyra.
 
16 maj 2015
Foto: Djur | | 8 kommentarer |

Sleepy Saturday

Har verkligen inte gjort mycket alls idag. Hade tänkt städa lägenheten då jag inte hunnit med det på ett tag. Eller okej, jag har prioriterat bort det den lilla tid jag varit hemma. Och idag prioriterade jag uppenbarligen bort det igen. Har mest tittat på serier. Jag kan skylla på att jag har lite huvudvärk, har haft det i tre dagar nu. Förmodligen är det spänningshuvudvärk, och en kombo av lite sömn och stress.
 
Selma har också tagit det lugnt idag.
 
Igår opponerade jag på en uppsats och responderade även när en opponerade på min uppsats. Både opponering och respondering blev godkända. Nu återstår bara lite småfix i min uppsats och sen blir den förmodligen godkänd. Examinatorn sa det, att om jag gör de ändringar som kom upp under seminariet så får jag godkänt. Självklart kunde jag inte låta bli att svara "njae, jag vet inte om jag vill det...", som tur var förstod han att jag inte var allvarlig.
 
Efter opponeringarna så råkade jag springa in i Mari, Björn och Patrik utanför biblan. Hängde med när de skulle luncha. Det är så bra här i Linköping på det sättet, man träffar nästan alltid någon man känner. På kvällen igår mötte jag upp Karro, vi tog en öl på stan och sedan promenerade vi hem.
Vardag: Blandat | | Kommentera |

Göta kanal

Min tre timmar långa promenad hem från jobbet i Ljungsbro för lite mer än en vecka sedan resulterade inte enbart i en 2 mil lång promenad och trötta fötter. Den resulterade även i ett gäng bilder. Här är några som jag tog längs med Göta kanal med slutbild vid en av kanalens största sevärdheter, Bergs slussar. Det var bra fridfullt att gå längs med den spegelblanka kanalen.
 
20 maj 2015
Upp