's-Hertogenbosch

Tredje dagen så duggregnade det, men det hindrade oss inte från att gå ut. Fast först fotade jag deras katter, två Maine Coon-katter på 7 månader. Supergosiga och busiga. Syskonen Kyra och Ihsan.
 
Maine Coon-syskon på 7 månader.
 
Fick en guidad stadsvandring i 's-Hertogenbosch av Rosanne. Det var en mysig och fin stad. Olik de holländska städer jag varit i förut (okej, jag har mest sett Leiden och lite Amsterdam och Rotterdam). Men det var jättefint.
 
Bilder från katedralen i 's-Hertogenbosch
 
Några bilder från staden.
 
När vi promenerat runt ett bra tag så gick vi in på ett café där jag fick smaka Bossche bollen som är ett holländskt bakverk från just 's-Hertogenbosch. Det är ett bakverk som bestod mest av grädde och choklad, väldigt mäktig men också väldigt god. På fiket mötte Matthijs upp oss också. Sedan promenerade vi hem till lägenheten igen och sökte skydd från regnet som började ösa ner. Satt inne och läste, sen tittade vi på "The Time Travelers Wife", bra film och boken är ännu bättre. Åt lasange till middag.
 
Fler bilder från staden.
 
På kvällen hade det slutat regna så då gick vi ut och drack öl på en uteservering. Supermysigt. Beställde också in en bricka med plockmat med bland annat holländska bitterballen och frikandellen.
 
Resa 2015: Holland | |
#1 - - Lissen:

Många fina bilder hos dej.

Trevlig helg!

Svar: Tusen tack :D Vad glad jag blir att du gillar mina bilder :D Tack, hoppas du också hade en trevlig helg :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp